上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.4k

聽講hkjc開親 主客和 2.1 3.1 3.1既話都係下盤多
真的嗎?係又點解呢??

引用:
原帖由 盲俠 於 2006-9-19 12:16 PM 發表
仲想問下西嘢先,其實你做這行,咁可唔可以買波嫁,
以你們咁專業分析,咁多資料,平時買波都應該有唔少收穫
買波係可以,只不過要識控制同埋唔好拿公司錢來落注,因為我都經常看見行家會拿客人D錢來投注,個客買主,他就覺得主唔穩陣,就拿來買客,好運就冇事,唔好運,個主開出來,要輸雙倍錢,好多人都係咁走佬,見唔小啦!小弟而家就好小賭波,因為以前輸到怕,初初入行乜都唔識,以為自己有多小資料,頭腦等等,試過有一排黑到輸左近800幾萬,所以之後就冇賭,當然戒賭果陣真係好辛苦,所以小弟真心同巴打們講,賭錢唔好賭咁大,同埋小弟而家做呢個職位,每月都有穩定收入再加分紅等,月入都有16萬多,所以賭波只會小注娛樂,就是這樣!:005:

引用:
原帖由 up2u123 於 2006-9-19 12:16 PM 發表
有無邊d website可以體到外國的數據架?

同埋有無可以體下消息
要睇數據呢個就應該冇乜可能,因為你地唔係公司登記,佢地會認IP地址,但係睇初盤參考倍率就可以睇下呢間Redbet,覺得幾好!:005:

引用:
原帖由 anfernee666yang 於 2006-9-19 12:20 PM 發表
可否做friend 呀 , 我個 e-mail 係 [email protected]
我收到你短消息,遲下開msn e-mail你,現在在公司沒msn!:005:

引用:
原帖由 999~ 於 2006-9-19 12:21 PM 發表

我想問2.0 3.0 3.2 的賠率是如何估算出來的?
因為如果不知道正路賠率
便不能看出熱與冷

在此要謝謝你的tips
我只跟了你買$10的3串一
但贏了$200
呢個就係我之前所講每一隊有一個特定的主場和作客固定倍率,除了要看之前一點仲要看近績,就好像我們會做歐塞爾作客,首先要睇對咩對手,如果係聖伊天,呢2隊波咁計,歐塞爾會做3.15-3.25不等,如果有興趣,找個時間小弟會做一個參考倍率給你們看!:005:

引用:
原帖由 dontouch 於 2006-9-19 12:23 PM 發表
見到你我就好似有得救!之前輸好多(對於我來講)。想收手,但是見到你甘中,決定以後跟你買。
請問你是澳門人嗎?上個星期六出門在外,跟你吾到可惜,不過你話剛開始,我就放心了
跟我買沒問題,但切記,小賭怡情,因為我不會場場都中,揀數場下注就最好!我是香港人,不是澳門,只是公司在澳門所以在澳門工作的!:005:

引用:
原帖由 paul1123 於 2006-9-19 12:25 PM 發表
我晚上上班,請問有冇辨法可以早一些知道你的post !上一次你的post 我郆沒有跟,真可惜.
我會在開波前先會提供心水,因為小弟會睇埋大户落飛先提供,因為機會高D,咁樣可減小累巴打輸錢既機會!:005:

西野,,,,,其實好多野大家都唔明,,,,,,
就係好似主隊2.55 和3.2 客2.4
即係大家都睇好客????
又好似主隊3.6 和3.3 客1.85
咁客又唔夠熱WO,,,,,,,,,,
你可唔可以講明D點分開D野,,,,,,我真係想學野~~~~~~~~~
仲有爆冷<---即係爆D 5-6賠又可唔可以睇,,,,,,,,,,
你話要睇臨場,,,,,,,,即係到最後有大 落飛就好大機會????? (例:初賠率1.85  最後1.75)即係落左一賠咁買唔買好????
仲有可唔可以比D初盤網址我,,,,,我搵唔到你話果個,,,,,,,,,,
可唔可以打全個名,,,,,,,,,,
在此唔該西野~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 999~ 於 2006-9-19 12:28 PM 發表
西兄,我仲想問點解有o的波唔會開亞洲盤,只開讓球主客和呢
係咪問馬會讓球主客和?呢個係馬會特有既盤口,詳細既理由我就唔知,我只知道馬會咁開係為左賺大家錢,簡單講下,好像一場波如果馬會開讓球,佢地只有贏或者輸,但係開讓球主客和,就多左一個盤口出來,如果A隊只小勝B隊一球,大多數會開左讓球主客和的和,有幾多人真係會買呢個盤口呢?我想好小吧,所以佢地開唯一解釋就係贏你地錢,3個機會開1,咁賭同主客和冇咩分別,所以我不嬲都唔讚成賭呢個,因為值搏率好低!:005:

引用:
原帖由 盲俠 於 2006-9-19 12:32 PM 發表

咁如果你講,我們這些外行人其實好難睇得出有問題,
那麼我們又可以做些什麼令自己可以睇多些呢??
是否只比較澳門,香港同你所講的初盤,就一樣可以看出一點點呢??
最簡單就係多做紀錄,真係要搵D工具抄低D資料,一場波初盤啦,幾時轉盤啦,最後倍率都要,多做之後就會唔難發現,其實開盤都有一個特定基制,好容易就會睇到出來,你試下先,唔明再可以問我,咁就知道跟住可以從邊方面分析一場波!
澳門比較和香港不同,澳門多數會跟外國的,而香港合法只有馬會,佢地倍率多數稍微低D,所以要小心,因為佢地都有專家負責開盤,可能因為佢地要抽稅,所以個盤係難睇D!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆