上一頁下一頁
發新話題

水管傳

收藏  |  訂閱
193  50.4k

引用:
原帖由 greatestshowman 於 2019-8-7 07:14 AM 發表 查看引用來源
早晨呀!
首先想講其實我系咁回覆係有私心嘅!因為有人PM我,但因為新手唔可以PM回覆所以要賺啲分數,今日就夠分啦!如果我public reply有咩得罪就請大家多多包涵🙏🙏🙏🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️
入正題講返阿M先,禽日同佢去gym,最鍾意睇女仔着training suit. 原來佢body都好fit.  黄蜂腰 曱甴肚 佢join咗月費計劃,都算好的開始,响gym同佢傾計,知道佢快30,下 ...
幾時有扑嘢相睇,溝人吧。

M小姐動靜皆宜喎
期待師兄進一步行動

師兄.你呢個post係近期最有fun的 post 
祝你早日成功呀

引用:
原帖由 劍之介 於 2019-8-7 04:42 PM 發表 查看引用來源
師兄.你呢個post係近期最有fun的 post 
祝你早日成功呀
多謝C兄!希望承你貴言啦!
火熱係大家俾面,同我口不擇言啫!

引用:
原帖由 bierhoff78 於 2019-8-7 01:23 PM 發表 查看引用來源

幾時有扑嘢相睇,溝人吧。
要睇扑嘢相我可以介紹幾個網站俾你,睇到生眼瘡都得
溝係要時間嘅,要快去叫雞啦!

引用:
原帖由 greatestshowman 於 2019-8-6 09:43 PM 發表 查看引用來源

呀鬼屋楼主,如果你有工人姐姐,你試吓攞佢個罩影相,要有背境嘅唔加工print出嚟星期日攞去皇后像廣場派你驚唔驚?
依家加工咗咪出相囉 呀鬼屋楼主! ...
低能,咁驚咪鬼 post 對話 la

引用:
原帖由 greatestshowman 於 2019-8-7 07:14 AM 發表 查看引用來源
早晨呀!
首先想講其實我系咁回覆係有私心嘅!因為有人PM我,但因為新手唔可以PM回覆所以要賺啲分數,今日就夠分啦!如果我public reply有咩得罪就請大家多多包涵🙏🙏🙏🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️
入正題講返阿M先,禽日同佢去gym,最鍾意睇女仔着training suit. 原來佢body都好fit.  黄蜂腰 曱甴肚 佢join咗月費計劃,都算好的開始,响gym同佢傾計,知道佢快30,下 ...
我都呢度做喎😂

咁應你都好快有下文

個下盤好正
我期待師兄下次主場出擊

呀女彈琴 師兄就啪老師

引用:
原帖由 greatestshowman 於 2019-8-7 07:44 PM 發表 查看引用來源

要睇扑嘢相我可以介紹幾個網站俾你,睇到生眼瘡都得
溝係要時間嘅,要快去叫雞啦!
洗唔洗叫雞?有補習老師送上門

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆