上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻, 老婆俾另一條插到高潮

收藏  |  訂閱
102  24.6k

引用:
原帖由 speedster 於 2019-4-29 17:30 發表 查看引用來源

有主場先係最幸福!
係,終於得返2我地2個喺屋企,食左一陣撻就濕哂,佢又唔比我再食,要插插,因為冇人,佢盡情大叫,好好聽,叫得好大聲,好正!

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-4-29 22:00 發表 查看引用來源

如果有,我估會長FULL囉:smile_30::smile_30: but我上年返香港時試過同老婆系玩具倉玩(荃灣某工廈),因為D玩具入晒朋友個倉,半夜等個女瞓左先去拎,上到去目測唔見有人,色心起,推左老婆入倉姦:smile_30: ...
都未必嘅, 我估香港地大部分人未咁開明, 俾隔離屋見到喺房門口排隊/入房門口去緊做愛點得呀

迷你倉, 全層都通0隔音喎, 今次真係繞樑三日...:smile_30:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-4-29 22:04 發表 查看引用來源

尖東維記啱你😂
係真唔係? 已經on the list, 下次帶齊架生去試下先:smile_47:
哈哈哈...

引用:
原帖由 tomashenry14 於 2019-4-30 02:00 發表 查看引用來源
新fans師兄!阿嫂生左兩件之後有冇比以前玩得更放,定成日都要就住就住
"新fans師兄"? 我對號入座假設你係問我先(R post)

梗係要就住就住啦...噪到兩隻小魔怪醒左如何是好...:smile_27:

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-4-30 08:28 發表 查看引用來源

係,終於得返2我地2個喺屋企,食左一陣撻就濕哂,佢又唔比我再食,要插插,因為冇人,佢盡情大叫,好好聽,叫得好大聲,好正!
難得獨處二人世界, 終於可以釋懷, 釋放...:smile_o06:

引用:
原帖由 speedster 於 2019-4-30 11:04 AM 發表 查看引用來源

"新fans師兄"? 我對號入座假設你係問我先(R post)

梗係要就住就住啦...噪到兩隻小魔怪醒左如何是好...:smile_27:
打少左lol 我係新fans阿師兄
甘得閒多d出去時鐘 或者二人旅行慢慢砌下阿嫂!!
阿嫂生完兩件之後身材有左正左阿,波波有冇大左!

引用:
原帖由 tomashenry14 於 2019-4-30 14:10 發表 查看引用來源

打少左lol 我係新fans阿師兄
甘得閒多d出去時鐘 或者二人旅行慢慢砌下阿嫂!!
阿嫂生完兩件之後身材有左正左阿,波波有冇大左!
如果有時間, 得閒, 可以抽身出去嘅, 問題都叫解決, 不過我地係冇工人自己落手落腳湊返小朋友嘅!
大部分人, 生完係會...唔...好肉地左喎:smile_30:; 過左人奶期, 咪一如既往囉, 或者會隨住整體好肉地左跟住好肉地左啲掛...

引用:
原帖由 speedster 於 2019-4-30 03:11 PM 發表 查看引用來源

如果有時間, 得閒, 可以抽身出去嘅, 問題都叫解決, 不過我地係冇工人自己落手落腳湊返小朋友嘅!
大部分人, 生完係會...唔...好肉地左喎:smile_30:; 過左人奶期, 咪一如既往囉, 或者會隨住整體好肉地左跟住好肉地左啲掛... ...
生咗兩件都咁有性趣其實好難得

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-4-30 18:42 發表 查看引用來源

生咗兩件都咁有性趣其實好難得
我地咁年青點會冇架,只係要俾好多時間空間俾小魔怪啫。
咁多爸爸媽媽師兄師姐上得來呢板,都證明生完都係會有返咁上下性趣嘅😁

引用:
原帖由 speedster 於 2019-4-30 10:55 AM 發表 查看引用來源

都未必嘅, 我估香港地大部分人未咁開明, 俾隔離屋見到喺房門口排隊/入房門口去緊做愛點得呀

迷你倉, 全層都通0隔音喎, 今次真係繞樑三日...:smile_30: ...
我老婆嘅標準係關左門就乜都得:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆