上一頁下一頁
發新話題

朋友條女上左我屋企打機... 更新 #82

收藏  |  訂閱
104  112.5k

引用:
原帖由 skyline_reus 於 26-2-2019 19:36 發表 查看引用來源
呢排比較忙..陣間食完飯睇下會唔會update下:smile_13:
講過就係架啦,等你 update

上個禮拜問佢幾時放假 佢話星期五 我問佢去唱k好冇 佢話好 當然係得我地兩個啦...

咁我地約左晏就唱 因為佢條仔收7點 夜晚要陪佢

入到房 大家一開始都係點歌 佢想嗌野食 問我飲唔飲酒 我話晏就飲酒好似唔係咁好喎..佢話冇所謂啦 飲少少 咁我唯有陪佢飲 嗌左半打啤酒 

食完野就開始飲酒 我開始越坐越埋 隻手搭住佢膊頭 佢都識做 挨落我心口度繼續唱歌 我搭住佢膊頭果隻手開始越摸越落..掂住佢對奶 佢望一望我 打左我大脾一下 跟住繼續唱歌 隻手都放係我大脾度 手踭都開始慢慢鋤下我碌野 好快就有感覺硬左 

佢擰塊面上黎 問我做咩咁硬 我話想扑你囉...跟住就一野鍚落去同佢打茄輪 佢開始用隻手摸我碌野 我想除左條褲 佢話唔好啦 陣間有人入黎點算 我 : 咁咪好囉 一齊入黎扑你個淫娃 佢勁大力拍落我碌野度 真係鳩都縮埋...佢話唔好係度搞...咁我都get到咩意思 咪問佢咁埋單好唔好 佢話唱得果一陣咋wor..咁咪好蝕 我話有咩所謂姐 佢又話今日想唱k 如果唔係我直接上你度啦.. 我心諗頂你個肺 搞到我慶恰恰又唔比我扑 即係玩我姐...

咁我話 : 好啦好啦..不過你要幫我出wo 佢打左我一下 話我咸濕仔 咁我唯有就範 坐低繼續陪佢唱k 坐低左繼續維持返岩岩個動作..我繼續搭住佢膊頭玩佢對波 佢就繼續用手踭係咁按摩我碌野...

唱到咁上下 酒又飲晒 我問佢仲洗唔洗嗌 佢話唔洗 都差唔多走啦 咁佢起身去廁所 我又跟埋去 我從後渣住佢對奶 用碌野磨佢patpat 我鎖埋門 雖然廁所好細 但都容納到兩個人 佢話唔好係度搞啦 咁細 好唔舒服 我話唔搞都得 你幫我吹.. 

我鍚埋去同佢打茄輪 捉佢隻手落我碌野度 然後再慢慢玩佢對奶 好快就已經硬左 我除左條褲 碌鳩已經彈出黎迎接佢 佢跪係度幫我吹 隻手就一路玩佢對奶 吹左5分鐘左右 我開始禁實佢個頭 控制佢唔比佢自己黎 我不斷深佢喉 佢就不斷有口水流出黎 我鬆開比佢抖啖氣 之後再黎過 大約吹多5分鐘左右就射晒係佢個口入面....

口爆勁

正呀仲有得食

比人㩒住深喉好正

引用:
原帖由 skyline_reus 於 2019-2-27 11:41 PM 發表 查看引用來源
上個禮拜問佢幾時放假 佢話星期五 我問佢去唱k好冇 佢話好 當然係得我地兩個啦...

咁我地約左晏就唱 因為佢條仔收7點 夜晚要陪佢

入到房 大家一開始都係點歌 佢想嗌野食 問我飲唔飲酒 我話晏就飲酒好似唔係咁好喎..佢話冇所謂啦 飲少少 咁我唯有陪佢飲 嗌左半打啤酒

食完野就開始飲酒 我開始越坐越埋 隻手搭住佢膊頭 佢都識做 挨落我心口度繼續唱歌 我搭住 ...
重點有無事後蕭:smile_47:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-3-1 06:10 AM 發表 查看引用來源
比人㩒住深喉好正
之後比人事後蕭,追住含仲正:smile_47:

引用:
原帖由 gum717 於 2019-3-1 12:26 PM 發表 查看引用來源

之後比人事後蕭,追住含仲正:smile_47:
直情係爽丫丫啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-3-1 01:13 PM 發表 查看引用來源

直情係爽丫丫啦
妳老公真幸福:smile_47:

師兄可以私有化慢慢吃,條女好正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆