上一頁下一頁
發新話題

3p 4p 到 多人party

收藏  |  訂閱
114  20.2k

Update

完左第一次後,沖涼休息下,睇真人av

大部分人都入狀態,幾位囡囡呻吟聲四起,其中有一個話要所有男都插下佢,咁當然恭敬不如從命,仲話玩game,每人計時5分鐘count插到佢幾多下,最少個個要飲酒

小弟剛出完回氣,掛免戰牌,轉做國際裁判計時,幾位壯男真係好似做運動咁拉筋(唔係子孫筋),做足熱身上戰場。有位師兄主動打頭陣,年約30前救護員,體能有番咁上下。雞聲一響健兒火力全開,極速抽插,囡囡叫到走廊都聽到。原來高速數幾多下係有難度,太快,要聽啪啪聲黎數。時光飛逝好快兩分半,健兒動作慢左落黎,訪問之下原來開始攰,汗水係咁活滴落囡囡下面夾集淫水。到最後師兄用意志完成虛脫的快樂5分鐘,離床除左囡囡呼呼聲,師兄都喘氣。

之後幾位因應自己身體質素調整插人戰術,有均速有死衝,囡囡副偈好得,濕到好緊要,加上av咁既呻吟聲,剩係聽都好high。

最好笑有位師兄插到中段突然抽出黎,仲諗緊佢想做乜,原來忍唔住除套射落囡囡塊面度。話囡囡收縮搞到好緊太high,自爆先飲一枝,無聲顏射再罰一枝。囡囡都仲未抹面,下一位師兄又上,精液係塊面浪下浪下,又開始嗌,些少流入左個口度,囡囡high到咩都冇理閉眼享受俾人棟的時光。

其他囡囡睇得好興奮,係咁話想要搵野含,比賽完既師兄一排坐係窗邊,休息之餘打開雙腳俾囡囡逐個口交,我又多手摷囡囡下面,一路含一路發出唔唔聲。摷摷下佢濕我硬,直接帶套插,佢跪係梳化同人含緊,我後面狗仔推,同口交節奏一樣前前後後,推到囡囡自動幫師兄含。

呢邊箱玩完都大半個鐘,個位顏射師兄順理成章插得最少,飲多枝。去到中後段大家自由發揮,搞既搞含既含射既射,不論男女都飽飽。

引用:
原帖由 晚間濃濃的隊長 於 2018-5-9 10:52 AM 發表 查看引用來源
Update

大部分人都入狀態,幾位囡囡呻吟聲四起,其中有一個話要所有男都插下佢,咁當然恭敬不如從命,仲話玩game,每人計時5分鐘count插到佢幾多下,最少個個要飲酒

小弟剛出完回氣,掛免戰牌,轉做國際裁判計時,幾位壯男真係好似做運動咁拉筋(唔係子孫筋),做足熱身上戰場。有位師兄主動打頭陣,年約30前救護員,體能有番咁上下。雞聲一響健兒火 ...
就咁睇文字都已經成知畫面出晒黎喇
好想JOIN呀:')

點join 啊

引用:
原帖由 晚間濃濃的隊長 於 2018-5-9 10:52 AM 發表 查看引用來源
Update

小弟剛出完回氣,掛免戰牌,轉做國際裁判計時,幾位壯男真係好似做運動咁拉筋(唔係子孫筋),做足熱身上戰場。有位師兄主動打頭陣,年約30前救護員,體能有番咁上下。雞聲一響健兒火 ...
飛長,每次你要夾幾多錢

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2018-5-9 01:31 PM 發表 查看引用來源

飛長,每次你要夾幾多錢
視乎幾多參加者
一般500,有飲食膠笠供應

有畫面,好似好淫亂好好玩。

引用:
原帖由 Mr.Mustache 於 2018-5-9 03:37 PM 發表 查看引用來源
有畫面,好似好淫亂好好玩。
似一班朋友聚會加好多benefits

不過擔心參加者既質素。有冇高質架想問下?
引用:
原帖由 晚間濃濃的隊長 於 2018-5-9 04:54 PM 發表 查看引用來源

似一班朋友聚會加好多benefits

引用:
原帖由 Mr.Mustache 於 2018-5-9 05:48 PM 發表 查看引用來源
不過擔心參加者既質素。有冇高質架想問下?

實有參差
都會有都啲唔錯,媲美呢度既師姐

引用:
原帖由 S-Machine 於 2018-5-7 11:20 PM 發表 查看引用來源

我上次玩時,有幾個人我都見可能硬唔到,又或者突然接受唔到,只係起旁邊睇人運動一會就中途走咗。
你指男既硬唔到?是否女女質素唔得?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆