上一頁下一頁
發新話題

風暴最新消息

收藏  |  訂閱
108  21.2k

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-3-25 11:15 PM 發表 查看引用來源

咁咪好著數,捉到先叫人嚟埋單..
走甩咗就唔使比,我就唔信囉...
唔知系咪我講得唔清楚,系个兩个比捉到的要給回五个人的錢,好合理嗯,我意思系如果系偷走,一系五个都走,否則比捉到的,一完給回全部的錢。

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-26 04:32 AM 發表 查看引用來源

唔知系咪我講得唔清楚,系个兩个比捉到的要給回五个人的錢,好合理嗯,我意思系如果系偷走,一系五个都走,否則比捉到的,一完給回全部的錢。
所以,原來真是有啲人無錢都會去咸濕,系有,如果比公仔捉,呢啲友無錢,一定有排受。。。

引用:
原帖由 roony100 於 25/3/2018 12:32 PM 發表 查看引用來源

唔打一身就佈警拉九你啦...
捉到先比錢,呢d生意你做啦..

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-26 04:32 AM 發表 查看引用來源

我更加相信係兩條水魚撞正三個騙子 ... 正常既香港人 ... 甚至係國内人 ... 都唔會係個 D 地方 ( 骨場 ) 呃飲呃食 ... 

同朋友去唔好一齊入,叫佢地登記先,你去買d野,最后入,要扮唔係一齊 :smile_30:

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-25 21:34 發表 查看引用來源

分享一件事,唸都几个月前,相熟技師講的,有四,五个香港後生仔去完邪場,過完夜,朝早想一齊偷走唔比錢定系無錢比,結果比个部長捉住其中兩个,有兩,三个走咗,跟住,更 ...
幾多點大廳都會有人,而且換晒衫locker都唔知?經過前台唔通好似坐小巴講後數?有d詭異!

星期六去sz, 一切回復正常

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-25 09:34 PM 發表 查看引用來源

分享一件事,唸都几个月前,相熟技師講的,有四,五个香港後生仔去完邪場,過完夜,朝早想一齊偷走唔比錢定系無錢比,結果比个部長捉住其中兩个,有兩,三个走咗,跟住,更 ...
哈,叻仔唻,可惜走唔到,

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-3-26 12:53 PM 發表 查看引用來源

幾多點大廳都會有人,而且換晒衫locker都唔知?經過前台唔通好似坐小巴講後數?有d詭異!
啲場一般都系換完三,最后去前台買單,如果衝出去門口走到咪得。。不過,件事重点系有人會無錢都去咸濕,唔會唸下后果。个部長算斯文啦,有啦部長玩九你的話,真是叫locker仔一起打九完你,可能會打九你春袋🤣🤣🤣,在報公仔...你知嚟,系大陸好多事都系私了,私自搞店。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆