上一頁下一頁
發新話題

好辛苦 拍緊拖等於無拍

收藏  |  訂閱
308  26.3k

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 21/1/2018 17:25 發表 查看引用來源

當面問
當面問係最好
我唔知你平時會唔會嗲佢
如果有
你可以趁呢個機會嗲下佢
同佢講我知你做嘢辛苦好攰唔係咁想搞
但可唔可以為咗我除咗我滿足你嘅同時你都滿足下我?
睇下佢有咩反應俾你

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2018-1-21 05:31 PM 發表 查看引用來源

打J需要嘅體力同時間都少,sex又要全身運動又要用比較多時間。下面硬又唔想sex,寧願是但打個J算數都唔奇嘅。

另外,男人好似細路仔一樣要讚要tum嘅,有冇試下喺佢摸你嗰時一面呻吟一面讚佢摸得你 ...
有囡係面前都唔食,剩係打個J...我唔會質疑ching你既選擇,但我相信好多男人唔會作出呢個選擇。

引用:
原帖由 ArmorTecLover 於 2018-1-21 05:23 PM 發表 查看引用來源

都可以話有法庭既,就係自己個心到底想點。依家睇落儘管我地點講,都未有一個理由令樓主放棄。我亦同意,感情變咗就係變咗。
我個心就係想同呢個人繼續一齊,但無性確實係令我好唔開心⋯⋯

引用:
原帖由 ArmorTecLover 於 2018-1-21 05:35 PM 發表 查看引用來源

有囡係面前都唔食,剩係打個J...我唔會質疑ching你既選擇,但我相信好多男人唔會作出呢個選擇。
嗱,我係解釋kathy男朋友可能咁諗,唔係我咁選擇,咪講到我好似有女都冇力去食咁ok?

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-1-21 03:53 PM 發表 查看引用來源

有時我都會好悔氣咁同佢講話我要搵第2個男人去滿足我⋯⋯
如果我另一半咁同我講,我會好驚(我講真,唔係反話)

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-1-21 05:40 PM 發表 查看引用來源

咁要衡量下有沒其他野係你同佢俾性更重要喇

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-1-21 05:40 PM 發表 查看引用來源

拍拖拍得咁唔開心為咩,你而家係叫做比神交好少少

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-21 05:04 PM 發表 查看引用來源

反證啲咩?拍拖係唔需要搞到好似法庭咁既,乜都要有証有據咁,然後佢男朋友先罪名成立咩,兩個人係埋一齊,有啲野或者感情係變左就係變左,你就算想盡辦法去變返之前咁會係非常難囉,唔係無可能既
咁姐係點⋯⋯
我應該搵過第二個?

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2018-1-21 05:31 PM 發表 查看引用來源

打J需要�體力同時間都少,sex又要全身運動又要用比較多時間。下面硬又唔想sex,寧願是但打個J算數都唔奇�。

另外,男人好似細路仔一樣要讚要tum�,有冇試下喺佢摸你嗰時一面呻吟一面讚佢摸得你 ...
佢係會手多多ge

引用:
原帖由 Fayen 於 2018-1-21 05:34 PM 發表 查看引用來源

當面問係最好
我唔知你平時會唔會嗲佢
如果有
你可以趁呢個機會嗲下佢
同佢講我知你做嘢辛苦好攰唔係咁想搞
但可唔可以為咗我除咗我滿足你嘅同時你都滿足下我?
睇下佢有咩反應俾你
我有講過佢淨係理佢自己,唔理我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆