上一頁下一頁
發新話題

聖誕禮物 相#1加相#21#47#84

收藏  |  訂閱
274  71.1k

引用:
原帖由 sexpig00 於 2017-12-23 03:11 PM 發表 查看引用來源
琴日同bb 1齊放假   好感動 可以攬住訓十幾個鐘  真係成個月都冇試過    起身刷牙果陣個孤寒佬話買聖誕禮物比我 哇哇哇  開心死人地咩  跟住9秒9整好野 就走人   揸車出到黎尖咀 ...
今正喔

引用:
原帖由 野生的隊長 於 2017-12-27 09:24 PM 發表 查看引用來源
張相用一個字形容「挺」,煩請多post 
有支持咪多 up 多d😞

引用:
原帖由 sexpig00 於 2017-12-27 05:43 PM 發表 查看引用來源

依排上下都再大左  肥到隻豬咁
上下都大左,但個figure吾錯呀。

最後8月15圖   係咪大家都吾鐘意pp圖啦  係既我吾po嚕😭 

引用:
原帖由 sexpig00 於 2017-12-30 11:23 AM 發表 查看引用來源
最後8月15圖   係咪大家都吾鐘意pp圖啦  係既我吾po嚕😭 
https://s17.postimg.org/r18w6fnun/97_DF0781-31_E7-4_F05-872_F-_A8407_FE71_E06.jpg
條底底又幾靚 屁股圓又hiu

引用:
原帖由 sexpig00 於 2017-12-30 11:23 AM 發表 查看引用來源
最後8月15圖   係咪大家都吾鐘意pp圖啦  係既我吾po嚕😭
如果換條G-STRING仲正好多~好合襯你既又白滑又圓滿大PATPAT!

very good!  好喜歡你個大PATAT, 大美臀, 好想做你既BB 哈哈!!

引用:
原帖由 helloyau2 於 2017-12-30 01:13 PM 發表 查看引用來源
very good!  好喜歡你個大PATAT, 大美臀, 好想做你既BB 哈哈!!
💋💋咁欣賞我就有動力

阿妹真係有波有籮呀!! 
正!!!

引用:
原帖由 sexpig00 於 2017-12-30 02:42 PM 發表 查看引用來源

💋💋咁欣賞我就有動力
你個pat 咁靚,錫完你咀仔,仲要係後面分開你個pat 慢慢錫埋你下面

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆