上一頁下一頁
發新話題

純呻....(no sex)

收藏  |  訂閱
192  14.7k

引用:
原帖由 winterfire 於 2017-11-26 02:05 PM 發表 查看引用來源

對家庭最重要,外面怎麼玩都行,家才是重要的。
絕對認同!!!

引用:
原帖由 mlaf 於 2017-11-26 05:43 PM 發表 查看引用來源
出去既就盡情出去回到家就好好做番個好老公好老婆就可以
有時,一生中令自己最甜既未必係同你結婚個個同時,一生中最重要既一定係同我結婚既一個
係~~~
有一個ex我曾經愛得好深,為左佢我可以無底線....雖然一切已成過去,直至我亦遇上我老公....先完完全全放底過去~
但ex始終係我心底深處仍然有一個小位置....

有無興趣私底下傾(純傾)?

引用:
原帖由 驚青的人妻 於 2017-11-27 02:19 AM 發表 查看引用來源

係~~~
有一個ex我曾經愛得好深,為左佢我可以無底線....雖然一切已成過去,直至我亦遇上我老公....先完完全全放底過去~
但ex始終係我心底深處仍然有一個小位置....
不如分享下同ex吧

引用:
原帖由 驚青的人妻 於 2017-11-27 02:11 AM 發表 查看引用來源

咁易咩?
其實唔小人夫諗法同人妻一樣,都會以現有家庭放係第一位,所以佢地出黎玩都會好小心。

引用:
原帖由 驚青的人妻 於 2017-11-27 02:09 AM 發表 查看引用來源
先多謝大家既關心.....
好老實....我唔敢搵外援...真心驚比人發現🙈...
有時仲會唸有無人妻同我一樣情況?
曾經心郁郁想識下人....傾下計咁...
但好多時傾傾下對方都係想有性關係..當我拒絕後...就無再聯 ...
我都師姐一樣情況😣大家女人 師姐可以一齊傾下 

你需要激情

呢度大把人想幫你!😂

講真,是否真的好想要?

引用:
原帖由 驚青的人妻 於 2017-11-27 02:09 AM 發表 查看引用來源
先多謝大家既關心.....
好老實....我唔敢搵外援...真心驚比人發現🙈...
有時仲會唸有無人妻同我一樣情況?
曾經心郁郁想識下人....傾下計咁...
但好多時傾傾下對方都係想有性關係..當我拒絕後...就無再聯 ...
玩下cam ok嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆