上一頁下一頁
發新話題

鬆腿摸j

收藏  |  訂閱
132  32.3k

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-8-23 11:39 PM 發表 查看引用來源

即係話,按一個鐘,都最少簽98!
入房按中泰式一定按2個鍾,如果2個鍾98就唔貴,我好少按中式,一般2個鍾簽中間果格係幾多,通常簽最低技師會黑方面。

今日打完風,打開性全V7睇下,約咗個紅牌試下,入房見到真人,又肥又矮,個樣同照片完全兩個人,不過服務超得,全裸,對燈一隻手揸唔晒,如果6係滿分,我會比666。跟住落大堂鬆腿,腿妹知我喺4樓玩過,亦冇叫入房,只係問加唔加鐘,一半時間都係搓豆袋,咁樣玩法都幾過癮。

以前新美G也有几个28-30靚C奶,在大堂聊你做,而家好耐冇去,唔知仲有冇?

太郎Ching,小弟新手不能回覆pm
鬆腿jc 599 樣一般

引用:
原帖由 brother15 於 2017-8-28 07:51 AM 發表 查看引用來源
我上次都係揾佢,算係唔扒同唔老,果日見到有2個靚女腿妹,但冇問號碼

下次去最多2個鐘鬆腿摸j算了,唔跟佢上房啦,太貴,解甲又要加100,要出野就搵90度骨仲好唔使比小費自動解甲

足浴鬆腿jc#@@,亦可一試,不是怪獸,順眼

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-8-22 08:17 PM 發表 查看引用來源

王巾腿妹質素一定高过水景!不过开放度無水景咁淫,入房小费又大咬过水景!自己選擇啦:smile_44:
水景係边

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-8-27 11:50 PM 發表 查看引用來源
今日打完風,打開性全V7睇下,約咗個紅牌試下,入房見到真人,又肥又矮,個樣同照片完全兩個人,不過服務超得,全裸,對燈一隻手揸唔晒,如果6係滿分,我會比666。跟住落大堂鬆腿,腿妹知我喺4樓玩過,亦 ...
係唔係1x1

引用:
原帖由 brother15 於 2017-8-28 07:51 AM 發表 查看引用來源
這個技師有冇摸雀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆