上一頁下一頁
發新話題

大學時期嘅小瘋狂 (updated #57, #111)

收藏  |  訂閱
126  39.9k

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 12:36 PM 發表 查看引用來源

幫男人含我會濕到暈,同埋我會愈含愈high。見到啲男人好舒服其實好有滿足感,會想吹爆佢😳😳😳
其實男人幫女人奶都差不多,見到女人越high,滿口呻吟,扭動腰肢,男人都會越加落力去品鮑啊!

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 12:38 PM 發表 查看引用來源

冇啦,我會再update後續嘅事^_^
快D啦!好心急啊!XD

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 12:36 PM 發表 查看引用來源

幫男人含我會濕到暈,同埋我會愈含愈high。見到啲男人好舒服其實好有滿足感,會想吹爆佢😳😳😳
其實大家互相服侍到大家high又滿足,都會濕或硬,正!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-8-21 12:41 PM 發表 查看引用來源

其實男人幫女人奶都差不多,見到女人越high,滿口呻吟,扭動腰肢,男人都會越加落力去品鮑啊!
冇錯,見到自己女人高潮疊起好有滿足感。對方死魚咁嘅話,有得插都冇癮。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-8-21 12:36 PM 發表 查看引用來源
故事好睇,又道出樓主年輕時的放蕩,其實男女都係人,男人喜歡左擁右抱,女人也可以渴望多個男人服侍自己,不一樣的性愛,確會為自身帶來不一樣的快感,只要沒傷害別人,又何樂而不為呢?但緊記也別要傷害自己,期待 ...
其實我都仲好年輕😂我畢業左兩年姐

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 01:34 PM 發表 查看引用來源

呢啲先至係黃金時期:smile_o01: :smile_o12:

nice

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 01:34 PM 發表 查看引用來源

仲有排玩啦,哈哈

fit fig

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 12:33 PM 發表 查看引用來源

宜家冇玩3P啦,有男朋友就唔會搞搞震😝
翻緊普通文職咋
我又反而咁睇,3p又沒有什麼大不了
Btw,好多大學畢業出來都做普通工作咁既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆