上一頁下一頁
發新話題

禅C 羅湖環保技師推介

收藏  |  訂閱
175  28.5k

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-7-17 11:17 PM 發表 查看引用來源

1. 是的, JH只有最尾兩間房安全的
2. 2Q? 點玩得咁耐?

如果她不在公司附近住, 試下約在她家附近開房, 心理障礙可能小的
好呀!條女驚死,街坊,隣居唔知自己同男人去開房,方死他們看不見。近近方便他們容易發現?

引用:
原帖由 desperado11 於 2017-7-17 11:17 PM 發表 查看引用來源

1. 是的, JH只有最尾兩間房安全的
2. 2Q? 點玩得咁耐?

如果她不在公司附近住, 試下約在她家附近開房, 心理障礙可能小的
我諗佢嫌麻煩,或就唔arm上班時間
所以唔願意去開房,玲願賺小 RMB200

反而 SJY 那個真係叫我去佢屋企附近,即SJY附近,的酒店開房

不是2Q,而是小弟玩法好特別  
好似以前去東莞SN咁
第一個鐘,我服務佢,跟住去沖涼,第二個鐘先做
以前東莞SN我成日過鐘的

引用:
原帖由 emau1 於 2017-7-17 10:18 PM 發表 查看引用來源

我試過幾次話帶套磨,MZ
全部都唔比
你又好啦

有台友話比多200就可以做埋
太好了,好抵
JH 個技師話上佢鐘做埋,收800
CHING 根本冇技師會比你上套. 比公司或者公安斷正, 有開左既套, 理得你點用都大撚獲.
唔好信乜撚野, 擺低2舊, 笑笑口可以行出去又或然者恰鳩新人唔出聲. 玩得甘撚冇品.
人地技師普普通通都搵到3萬以上一個月, 會為搵多兩舊博比人炒?

引用:
原帖由 lucky77 於 2017-7-18 02:00 PM 發表 查看引用來源

CHING 根本冇技師會比你上套. 比公司或者公安斷正, 有開左既套, 理得你點用都大撚獲.
唔好信乜撚野, 擺低2舊, 笑笑口可以行出去又或然者恰鳩新人唔出聲. 玩得甘撚冇品.
人地技師普普通通都搵到3萬以上一個月 ...
技C客戴套磨棍,你就唔比,你未打到企比,旭下講打人是你的強項。

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-7-18 05:20 PM 發表 查看引用來源

技C客戴套磨棍,你就唔比,你未打到企比,旭下講打人是你的強項。
唔怪得大陸睇少香港人, 以為洗果2, 3百就大哂甘,可以亂黎.:smile_42:
果場有心攪你, 唔會係自己場攪事

有冇試過mz 003 ?

引用:
原帖由 hei1234 於 2017-7-18 06:39 PM 發表 查看引用來源
有冇試過mz 003 ?
根據MZ 兩大神人講, 666 仲可以磨棍時, 唔覺意成條入哂:smile_30:

引用:
原帖由 lucky77 於 2017-7-18 02:00 PM 發表 查看引用來源

人地技師普普通通都搵到3萬以上一個月 ...
我覺得尼D聽完就算。 真係唔好帶個套入房了

引用:
原帖由 lucky77 於 2017-7-18 06:43 PM 發表 查看引用來源

根據MZ 兩大神人講, 666 仲可以磨棍時, 唔覺意成條入哂:smile_30:
第二次揾MZ3仔,諗住可以磨入洞,点知唔比磨,只可以打住茄輪用手打出,唉!

mz,驚刀,同福田果間香x灣都有磨棍的,香x灣有d中女技師加錢加以中出,當然入之前要同技師傾好價錢,呢d場服務已經做到好激,有d中女技師係好放,個個技師低線唔同,有d磨棍好有技巧,唔會俾客入到,有d等錢使加錢加上入。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆