上一頁下一頁
發新話題

想試下...曳曳😏😌 (文 P.1, P.6)

收藏  |  訂閱
125  20.8k

等小妹講下係香港戲院露出既經歷先

上年聖誕,男朋友仔約左小妹睇戲,仲叫我果日著得性感啲同一定要著裙。所以小妹就簡左件白色貼身上衣同黑色針織緊身裙,s line突晒出妮

男朋友仔見到我流晒口水 我地行去戲院途中,佢成日係我耳邊細細聲話好多男人望住我 我地簡位特登簡最後一排,前面得一對情侶,所以我地可以瘋狂玩因爲無人睇到
套戲開始播既時候,男朋友仔已經開始摸手摸腳,由背脊一路掃落去,仲要鏈左人地幾下屁屁,搞到人地好興奮,底褲仔開始有水印
本來以為男朋友仔玩一陣就會停,點知佢無停既打算仲越玩越過分!叫我扯起條裙玩露出,果日小妹著左粉紅色lace底褲仔,跟住男朋友仔格住底底摸左幾下就係我耳邊話我濕晒,問我係咪好興奮,我當時差啲嗌左出聲,因為比平時更加舒服同刺激 小妹條裙一路都無放返低,然後男朋友仔就索性除埋我仔底底,我初頭都有拒絕,但係自己都想試下所以敵唔過男朋友呢個魔鬼offer。跟住就除左底底,男朋友即刻一隻手捽下面,另一隻手嘗試想解埋我個bra,仲係我耳邊同我講:「如果依家前一排情侶突然向後望,見到你mak大兩隻腳呢個淫樣....」我聽到就更加興奮,啲水不停流出妮,自己都忍唔住主動摸男朋友仔下面,又主動錫佢,成個身趴係佢到。
但係男朋友呢個時候推開左我,問我係咪好想要,果陣我既慾望已經大過理智,所以我不停點頭問:「你點先肯搞我呢個淫娃?」
:甘由依家開始你要聽晒我話!即刻除埋個bra!
因為我果日著白色貼身衫,如果唔帶bra會飛晒釘,但我都照除,因為真係好想俾佢搞。呢個時候男的朋友仔開始上下其手,一邊狂捽已經濕晒既鮑魚仔,另一邊係甘扯我乳頭仔,個咀仲要不停奶同咀我耳仔 佢搞到我開始忘我,隻腳不自覺甘越mak越大,方便男朋友仔手指出入。有好幾次前面個男仔好似聽到聲而望後,我唔肯定佢望唔望到我地,但係真係太舒服,所以無理佢,叫男朋友仔唔好停,就算俾人望到都覺得無所謂。

成套戲完左之後,男朋友仔都係唔肯俾我著返bra同底底,要我真空甘行商場。行左大概二十分鐘,我真係頂唔順,佢先做我著返。

下次試下同男朋友仔去佢屋企或你晊企既樓梯 個FEEL 好好玩 好刺激

個刻你無諗過戲院有職員欣賞你地搞野了

我都試過咁  係戲院 但冇除我女女D 爸爸同弟弟
1直挑逗佢 走左陣 張登濕濕地
仲試過係公屋後樓梯  同佢係HALL 對住佢訓左個室友 啪啪
可惜已成過去

引用:
原帖由 kiki431 於 2017-6-27 01:23 發表 查看引用來源

上年聖誕,男朋友仔約左小妹睇戲,仲叫我果日著得性感啲同一定要著裙。所以小妹就簡左件白色貼身上衣 ...
下次PM話我知你去邊睇戲

引用:
原帖由 kiki431 於 2017-6-26 08:34 PM 發表 查看引用來源

師兄好似好有經驗喎😏 分享下😌
其實都好耐之前啦,個日係夜晚,去左青馬大橋底下個沙灘野戰,個到個景又靚又唔多人,有機會你都可以去試下嫁

引用:
原帖由 kiki431 於 2017-6-27 01:23 AM 發表 查看引用來源

上年聖誕,男朋友仔約左小妹睇戲,仲叫我果日著得性感啲同一定要著裙。所以小妹就簡左件白色貼身上衣 ...
我上次同女友係戲院玩到佢叫左出黎被人望住

引用:
原帖由 kiki431 於 2017-6-25 07:34 PM 發表 查看引用來源
小妹今年21歲  身材一般 C CUP  
係外國讀書 同男朋友一齊住
人地日日都同男朋友仔搞 搞少一日都唔得😛
返到香港之後 由於土地問題 好耐冇得同男朋友曳曳😈
但又唔想開房 所以間唔時都會自己解決 ...
咁你同佢咁講完佢有咩回應先

引用:
原帖由 kiki431 於 2017-6-27 01:23 AM 發表 查看引用來源

好刺激喎,師妹一定好興奮吧

S Line... 等睇相啊:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆