上一頁下一頁
發新話題

我條女好玩得 圖 #1 #8 #23 #85

收藏  |  訂閱
104  55.3k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-2 12:58 PM 發表 查看引用來源

咁享唔享受洞洞透風嘅感覺先?😍
定係鍾意著熱褲磨住2片唇嘅感覺?

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-2 06:15 AM 發表 查看引用來源

小妹以前ex男友亦經常要求我在外露出
要求我穿著性感低胸短褲在巴士上走光給其他男人看....事實上我唔太願意
但為滿足他要求試過盡量配合
看完你和你女友的野外露出之後
有小小勾起當年回憶....
人妻c姐勁呀,我都希望我女友可再進步

引用:
原帖由 sexywinters 於 2017-5-29 06:24 PM 發表 查看引用來源
我條女......未同佢扑野之前真係吾知佢咁玩得,我地wechat 識ge, 一開始kiss 都吾俾kiss.
上完第一次床之后。。。原来佢咁玩得。。。露出,sm, 獨龍,野戰(巴士,私家車,公園,後樓梯,酒店露台),扮狗, ...
有張圖睇唔到

你條女好正, 繼續唔好停

近排好忙,好少同條女仆野。昨日终於放假,買左對新黑C俾佢,要佢玩腳交,之后都係入正题la.
插插下,佢話不如試下玩3P,我話好,玩女女男,佢話要男男女,之后佢又話不如我去試下叫雞。。。。佢而家真係玩得好放

引用:
原帖由 sexywinters 於 2017-6-26 02:35 PM 發表 查看引用來源
近排好忙,好少同條女仆野。昨日终於放假,買左對新黑C俾佢,要佢玩腳交,之后都係入正题la.
插插下,佢話不如試下玩3P,我話好,玩女女男,佢話要男男女,之后佢又話不如我去試下叫雞。。。。佢而家真 ...
update on #85

引用:
原帖由 sexywinters 於 2017-6-26 02:35 PM 發表 查看引用來源
插插下,佢話不如試下玩3P,我話好,玩女女男,佢話要男男女,之后佢又話不如我去試下叫雞。。。。佢而家真 ...
update on #85

引用:
俾你叫g?:smile_35:

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2017-6-26 06:47 PM 發表 查看引用來源

俾你叫g?:smile_35:
我都吾知真吾真

求原圖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆