上一頁下一頁
發新話題

估唔到我會做sugar baby.. updated page4,6(picpic)

收藏  |  訂閱
137  27.9k

引用:
原帖由 +:魚魚:+ 於 2017-4-29 09:59 PM 發表 查看引用來源

趕曬assignments 後會update一下😂
魚魚幾時上水

好耐無update...好多好多考試assignments做極都做唔完🙄 放鬆下打下最近同daddy既事
其實都無特別野發生, 佢都好忙星期六日都要返工 我地只係weekday見左一日
要講特別既係一開始介紹我上SA個女仔聽到我呢個daddy後覺得佢好正 想3P 我同daddy講佢都好有興趣 但我唔係太鐘意 無女人鐘意share男人吧..就算唔係情侶都唔鐘意share 佢offer好多錢比我地 同埋個女仔同我好close..所以我有小小心動同好朋友試下3p.. 不過我仲係考慮緊 因為deep down 唔想

講返今個星期見佢既野 我發覺我幾鐘意見佢 同佢傾計 同搞野 可能我後生一兩個星期見一次唔夠皮 成日想要多d
果日佢要見客開會 同埋佢果晚其實頭痛 佢話一半想見我一半想返屋企  所以淨係約左出黎食飯 佢話想我用口幫佢出火 話getting high is a natural pain killer
因為我仲黎緊m. 其實我前一日已經完左 同埋我又唔想淨係佢有得爽
跟住我話 I'm not meeting you if you don't fuck me 佢話 fine fine car is not too fun though
其實我幾鐘意車 感覺好刺激 但次次做完對腳會瘀左

我地一見面佢好大力錫左我塊面一下 我好鐘意比人錫既感覺 就算只係大叔都好 有返少少同ex一齊既感覺.. 跟住我地去左食野 無咩特別 食完野後上返車因為好凍 佢就拎左條野出黎叫我含 果條街唔算好靜 有舖頭有人行的 不過9點幾唔係好多人 但我都好驚有人會見到 好在之後佢開車 但都好驚因爲條路都有其他車行 我含佢含到好濕好濕 之後佢開到住宿區d小路 我地去後座搞 搞到中途時不時有車開過 我勁驚 daddy話咪由得佢地見到
我坐佢上面搞左15分鐘到佢就頂唔順 佢話太正本來想口爆 等唔切射左係入面 今次有帶套(我今次比佢出係口 平時都唔比) 我都好舒服頂到好入 可惜佢咁快出我其實仲想要 佢搞緊果陣話個頭唔痛 但出左後個頭又痛返

我比左之前日本買果隻eve藥佢 但原來佢對ibuprofen 敏感所以食唔到..一定要食panadol 所以比左50蚊我坐uber返屋企 仲話平時我唔係d咁仆街既人 今日真係好唔舒服先車唔到你返屋企 可能下次自已開車去見佢算.. 今次打住咁多先 黎緊又要好多功課交 下星期應該得閒d!

同埋分享張我之前send比daddy既相大家睇

引用:
原帖由 +:魚魚:+ 於 2017-5-8 11:44 發表 查看引用來源
好耐無update...好多好多考試assignments做極都做唔完🙄 放鬆下打下最近同daddy既事
其實都無特別野發生, 佢都好忙星期六日都要返工 我地只係weekday見左一日
要講特別既係一開始介紹我上SA個女仔聽到我呢 ...
夠firm, 正

引用:
原帖由 NightFlirt 於 2017-5-8 11:48 AM 發表 查看引用來源

夠firm, 正
thank youuu 好耐無gym之前firm d

引用:
原帖由 +:魚魚:+ 於 2017-5-8 11:54 發表 查看引用來源

thank youuu 好耐無gym之前firm d
再firm d更吸引, 得閑就做番gym喇要

身型唔錯噃

咁又差左d,唔送你回家

引用:
原帖由 brotheron 於 2017-5-8 01:04 PM 發表 查看引用來源
咁又差左d,唔送你回家
平時都會送既 佢講到自己咁唔舒服就算😂

引用:
原帖由 +:魚魚:+ 於 2017-5-8 11:44 AM 發表 查看引用來源
要講特別既係一開始介紹我上SA個女仔聽到我呢 ...
魚妹個蘿柚都幾好肉噃!啪落去肯定爽死!

引用:
原帖由 bentayga 於 2017-5-8 02:42 PM 發表 查看引用來源

魚妹個蘿柚都幾好肉噃!啪落去肯定爽死!
係啊 成身d肉去晒patpat度

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆