上一頁下一頁
發新話題

初嘗one night stand

收藏  |  訂閱
122  26.8k

其實 .. 比人攬下抱下個感覺, 真係好易沈溺:smile_44:

我周不時都想搵人攬下抱下, 年幾前散左之後 間唔時寂寞就會走黎搵我:smile_42:
DIY得多都開始無癮:smile_39:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-9 12:22 AM 發表 查看引用來源
其實 .. 比人攬下抱下個感覺, 真係好易沈溺:smile_44:

我周不時都想搵人攬下抱下, 年幾前散左之後 間唔時寂寞就會走黎搵我:smile_42:
呢到好多CHING幫到你...擊退寂寞:smile_o11:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-9 12:22 AM 發表 查看引用來源

呢到好多CHING幫到你...擊退寂寞:smile_o11:

淨係砌兩鑊咁少?瞓醒起碼都執多劑啦,咁嘥料

引用:
原帖由 貪杯的靈魂 於 2017-3-4 08:26 PM 發表 查看引用來源
好奇一問,你同你男朋友咩年紀?點解會好少攪野?
所以之前有以圓話年地方搞嘢囉,我諗哩個係其中一個原因

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2017-3-7 02:42 PM 發表 查看引用來源
肥,系唔系多d水
我覺得我都多嫁haha

引用:
原帖由 巴打釣魚 於 2017-3-9 12:09 PM 發表 查看引用來源

所以之前有以圓話年地方搞嘢囉,我諗哩個係其中一個原因
唔關地方事既 大家都忙姐

引用:

同感啊!

引用:
原帖由 Shay18 於 2017-3-18 11:55 AM 發表 查看引用來源

我覺得我都多嫁haha
肥妹多水又淫呢個係合情合理嫁

ONS, 好危險, 找個好男人, 插飽自己

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆