上一頁下一頁
發新話題

Sex Party (Update: P.6)

收藏  |  訂閱
110  32.3k

引用:
原帖由 布小姐 於 2017-2-13 03:17 AM 發表 查看引用來源
各位無需要質疑我嘅感想係咪真,
不如大家有sex party 經歷一齊分享下仲好。
各位都唔駛再PM 我問我點入會,
我並唔係賣廣告,留比你地自己上網發掘,
有緣可能我地將來會見面!

首先,其實我係引版已 ...
我都知道有呢個會

本來入會原意只係想試多啲唔同男人,從來無諗過要咩刺激感。
當時入會一個月,我已經試左12 個男人,完全已經滿足左我當時入會嘅目的。
各人有各人嘅長處,感受過同唔同人玩,enjoy 嘅地方都各有不同。
又唔會話有邊一個最岩玩,但心入面都會有一個想玩嘅人名List。

然後眼見大家乜都玩一餐,我又會想試埋一份,慢慢就試左唔少野,
多P、女女、SM、玩後門、share bed、係廳玩⋯⋯

本來以為自己會怕接觸新野、怕尷尬,
但原來氣氛又令我膽大起黎,唔介意嘗試所有新野。
人生起碼叫試過,唔鐘意咪以後唔玩,最少呢一刻我無悔。

多P
唔算試得多,但唔同組合都有試過下,MMMF、MMF、FFM、MMFF。
由於大家其實都熟熟地,朋友咁,一開始玩都會笑一餐先入狀態。
多男組合會比較多女組合好,始終同女仔一齊玩係有少少唔自在。
因為同男玩同時我都會同女玩,唔太享受。
而往往多P 玩法都係主要滿足視覺、滿足對AV 幻想。
事實上我次次都唔多舒服,呻吟聲都好明顯細聲得多,有時無feel 到唔想叫。
主要原因係過程難玩,大家會分心。
一直以為多男會好飽啦,個個輪住黎喎。
但其實唔係,男士狀態唔穩定,會唔夠持久,
過程中太多因素會影響到,中途軟左情況都唔出奇。
總之多P 唔易玩,好似打波咁,各個隊員要夾、要合作。
不過有得玩都會玩嘅,始終唔係會玩,外面唔會有機會玩,都唔敢亂玩啦。

女女
互相用手玩、互相口交、玩磨豆腐、雙頭鳩⋯⋯
玩係玩過,但過程唔太enjoy,好難入到狀態,感覺怪怪。
成件事感覺唔對路,好難濕,玩玩下又會乾哂,要靠KY。
證明我真係幾直,對女人無乜興趣。不過都叫做玩下過下癮。

SM
試過滴蠟、被打、被綑綁,
自己本身有少少M 底,都幾enjoy。

不過又唔需要次次玩嘅,來唔來玩下係幾令人回味。
到我搵個男人打,感覺又唔錯,又唔係話我鐘意打人,
而係見到個男人因為我而爽,我會少許有啲滿足感,
不過唔算係我好enjoy 嘅一種玩法,無人要求我都唔會玩。

玩後門
我自己就唔大感覺的,被手指玩過幾次都無玩了,唔舒服又無謂玩啦。
但係估唔到玩男人後門係幾好玩,好多男人初初接受唔到但最後都會試,
某部分試過嘅男人會承認好爽,仲會呻吟叫到好大聲,
呢一刻真係會明白點解男人咁鐘意插女人。
不過男人前列腺真係唔易搵,有可能搵足15 分鐘都搵唔到,
要有男人咁有耐性地願意被發掘後門都真係唔易。

Share bed
呢個機會都常有,因為我地租場地嘅房唔多(其實平時都會有人入黎套房用浴室、用廁所)
如果唔想share bed 可以揀細房玩,套房玩有時就難免要一齊玩,
因為床比較大,大家又唔夠房用。
我自己唔會好尷尬,但會分心,無咁enjoy,都無咁敏感,好容易會無mood,
但係望住隔離人地玩又係幾過癮的,好多時變左睇人玩。

係廳玩
好多時女仔會係廳比人禁住黎玩,幾個人禁住夾硬除哂衫褲,
然後就有人用手又用口攻擊個女仔,
好多女仔會不停反抗、慘叫。
「唔好呀⋯⋯」「夠喇⋯⋯」「我知錯喇⋯⋯」「放過我啦⋯⋯」
加上佢地痛苦表情,就喊咁款,真係好好睇。
我就從來唔反抗,唔會慘叫,任由大家研究的。
試過當眾被潮吹,有觀眾話我知我潮吹左,
我先知原來潮吹係可以唔會知,亦都唔係會爽,
唔會噴,只係一攤水流出黎。(個個女仔唔同,有女仔會好爽)
我嘅潮吹只係未到高潮前嘅一個過程,
一啲都唔特別,只係正常不過嘅生理反應。
之後更發現,原來用手我好輕易就可以潮吹,

做愛都可以潮吹,因為我成日整到床單濕哂。

玩過哂咁多野之後,係新鮮又難忘,大家玩得開心又多笑聲,好多時真係笑都笑到攰。
不過其實我最享受就係最基本玩法嘅1 on 1。
只有單對單,先可以專心留意住對方反應同聲音變化,清楚知道自己要點做,
由其是已經交手多次既,更加會有默契,知道雙方點樣做係最舒服。
做愛始終要專心先可以做得最好。

引用:
原帖由 布小姐 於 2017-3-13 05:58 AM 發表 查看引用來源
當時入會一個月,我已經試左12 個男人,完全已經滿足左我當時入會嘅目的。
各人有各人嘅長處,感受過同唔同人玩,enjoy 嘅地方 ...
師姐好詳細既回覆

支持師姐,有趣的分享,好難忘的經驗。

引用:
原帖由 布小姐 於 2017-3-13 05:58 AM 發表 查看引用來源
各人有各人嘅長處,感受過同唔同人玩,enjoy 嘅地方 ...
正~~
多謝分享!!

好開心,我覺得我要入會

睇完你分享,真係大開眼界

引用:
原帖由 安娜詩 於 2017-3-14 05:59 AM 發表 查看引用來源
好開心,我覺得我要入會
哇你入會 啲男會員排哂隊喎

引用:
原帖由 布小姐 於 2017-2-13 03:17 AM 發表 查看引用來源
各位無需要質疑我嘅感想係咪真,
不如大家有sex party 經歷一齊分享下仲好。
各位都唔駛再PM 我問我點入會,
我並唔係賣廣告,留比你地自己上網發掘,
有緣可能我地將來會見面!

首先,其實我係引版已 ...
點解我唔識妳既:smile_24:

真係大開眼戒呀:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆