上一頁下一頁
發新話題

(更新相P.16)UBER司機車左我去一個好靜O既地方P1,P.3,p.6,p.10 (p.4前菜)

收藏  |  訂閱
271  67.8k

PART 2

諗返起個日返工...真係完全冇心工作...不停上網搵邊到有酒家,但最後我決定......

5:45 準時佢問我收得工未....我話OK...就叫佢黎接我啦~

6:00上左車..佢問我去邊到飲...我叫佢車我去赤柱西個邊...
S:下..個邊有得擺酒咩??
我:嗯,...你趕時間?(都唔係O既,今晚都冇野做) 咁得啦.你車我去啦~

車我.....我不小心..恰著左....
到左我醒O既時候,已經到左..仲應該到左一陣...但S冇叫醒我..
(吊....我訓教會流口水架WO.....)
---------------------------------------------------------------------------------
PART.3

我醒左一陣之後....處理下自己D口水....
問:你唔叫醒我O既
S:冇呀.見你好攰咁.又知道你唔係趕住去飲..咪比你訓多陣囉..
我: SORRY呀..扼左你...
S:唔緊要啦.反正我都冇野做.....

S: 黎啦.我地坐落去睇星星啦....
我:嗯

就係咁...我地坐左係到睇星..吹水...傾左好耐
雖然無酒精O既情況下..我都覺得WING WING 地咁
可能呢D就叫發姣發登吧...

傾左一陣..S問我
S:你中意邊D男仔??
我:好似你咁囉..又講得笑又氹到我開.........................(咀左落黎)

世界好似靜止左咁..
佢條脷不停同我打轉.
心跳聲,呼吸聲....(我係到諗.呢個不就是我想要的結局嗎)
但我真係好緊張....

打左好耐車輪...佢開始摸我心口....慢慢係我衫外面搵我個LIN頭
慢慢打圈....(我呼吸聲不停加快)(嗯.....呀...) 呻吟聲未停過

S:不如上車.......

車上..
佢扒左係我上面繼續KISS.....但好溫柔.
手開始除去我條連身裙......
係剩返BAR 同 Unun o既情況下.
我終於清醒....

呀!...sorry..唔得.....我....我....我未沖涼..我唔想....對唔住呀...sorry呀...我..未..ready...

講完.....佢係我額頭kiss左一啖.....唔緊要啦 我唔迫你.等你ready先啦

之後佢就車左我返屋企.........落車仲有個kiss bye....

yeah!!!!!

恭喜我成為一星級會員.....

沖完涼如果有10個回覆或以上...送上照片一張..哈哈哈

引用:
原帖由 芒果沙冰的芒果 於 2016-9-13 08:08 PM 發表 查看引用來源
PART 2

諗返起個日返工...真係完全冇心工作...不停上網搵邊到有酒家,但最後我決定......

5:45 準時佢問我收得工未....我話OK...就叫佢黎接我啦~

6:00上左車..佢問我去邊到飲...我叫佢車我去赤柱西個邊...
...
佢呢下都應該係C姐你心入面加哂分?

引用:
原帖由 芒果沙冰的芒果 於 2016-9-13 08:15 PM 發表 查看引用來源
yeah!!!!!

恭喜, 回得pm未?
各位師兄幫手回帖等睇相

太神奇的故事
好有都市傳聞feel

真係緣份的天空
當時妳有男朋友未?

引用:
原帖由 芒果沙冰的芒果 於 2016-9-13 08:15 PM 發表 查看引用來源
yeah!!!!!

支持你,快啲寫埋落去兼post相!

Thx

回一回先

我要睇相

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆