上一頁下一頁
發新話題

紀錄我的性趣聞~ 野戰系~屋邨後樓梯P.21(原來漏咗一部份)

收藏  |  訂閱
370  63.0k

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-2-9 11:55 PM 發表 查看引用來源
我寫得咁慢都有成過萬睇過我篇“舊屎”......為答謝大家, 我會updated多啲激啲性趣聞同大家分享!
點解唔打個史字呢XD
嘛~~唔打都打左XD~"
新年過得開心.3.?

引用:
原帖由 angelking89 於 2016-2-10 12:08 AM 發表 查看引用來源

點解唔打個史字呢XD
嘛~~唔打都打左XD~"
新年過得開心.3.?
咁的確係陳年舊事吖嘛!

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-2-10 01:04 AM 發表 查看引用來源

咁的確係陳年舊事吖嘛!

都唔係用個屎字黎形容阿-3-~~~
你好似平時得閒先會上呢邊咁"

引用:
原帖由 angelking89 於 2016-2-10 01:09 AM 發表 查看引用來源

都唔係用個屎字黎形容阿-3-~~~
你好似平時得閒先會上呢邊咁"
其實我真係得閒先上黎引版...亦好少睇其他人post 同去其他版

我上黎主要寫自己以前年少輕狂嘅性史

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-2-10 02:32 AM 發表 查看引用來源

其實我真係得閒先上黎引版...亦好少睇其他人post 同去其他版

我上黎主要寫自己以前年少輕狂�性史

年輕真好,依家仲有冇咁玩法呀

暫時睇完師姐既分享,決定長追XD
師姐有少許傲嬌屬性,好可愛-v-
等下文~

引用:
原帖由 惋晴 於 2016-2-10 06:11 AM 發表 查看引用來源
暫時睇完師姐既分享,決定長追XD
師姐有少許傲嬌屬性,好可愛-v-
等下文~

早晨呀!師妹!
多謝你會追! 我都有睇你個post! 年輕嘅狂妄真好!
宜家嘅我膽量細咗好多! 以前我都好鍾意野戰...亦試過唔同地方! 遲啲再會分享!
另外, 我都好欣賞你貼圖, 我作為囡囡都覺得你好正, 睇到我都熱血沸騰!

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-2-10 06:39 AM 發表 查看引用來源

早晨呀!師妹!
多謝你會追! 我都有睇你個post! 年輕嘅狂妄真好!
宜家嘅我膽量細咗好多! 以前我都好鍾意野戰...亦試過唔同地方! 遲啲再會分享!
另外, 我都好欣賞你貼圖, 我作為囡囡都覺得你好正 ...
依家鍾意浴戰多?hha

每年農曆新年, 都會想起2000年後某一個農曆初三嘅晚上......

當時已經變做用msn嘅年代, 一個網友叫man(普通都不得了),一直我哋用msn或電話聯絡好一陣子! 但因佢工作關係, 極度難就時間見面!

由於當年農曆初三晚有屋企飯局係尖咀, 所以成個晏晝都無所事事, 又係上網...係msn嘅contact list唔見太多人online, 但man就永遠都online嘅......

講咗一輪恭賀說話後, 得知佢新年溜溜都要開工, 都覺得辛苦! 不過佢當佢知我係尖咀有晚飯局, 佢主動提意見過面! 我當然無問題啦!事關新年悶悶地, 啱時間就到冇所謂! 不過佢提醒我佢係揸電單車, 所以個晚我冇著裙出去......

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-2-10 01:11 PM 發表 查看引用來源
每年農曆新年, 都會想起2000年後某一個農曆初三嘅晚上......

當時已經變做用msn嘅年代, 一個網友叫man(普通都不得了),一直我哋用msn或電話聯絡好一陣子! 但因佢工作關係, 極度難就時間見面!

由於當年農 ...
但你新年都好似好忙咁?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆