上一頁下一頁
發新話題

當老細=男朋友既時候@_@ (P.1, P.7, P.9, P.38)

收藏  |  訂閱
625  40.2k

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 2015-8-8 10:06 PM 發表 查看引用來源
http://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=23601531

呢個?

同老細嗰個唔係呢個XDD

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-8-8 10:07 PM 發表 查看引用來源

竟然lol....有時D POS真係太耐我好難記得=.=.....
((不過認得我....個頭像都幾易認應該= =....
有咩所謂lol 呢到啲人成日轉...但耐唔耐都見到你...咁咪記得hahaa...其實可能只係路過過架咋~ XDD

引用:
原帖由 大學生A 於 2015-8-8 10:09 PM 發表 查看引用來源

有咩所謂lol 呢到啲人成日轉...但耐唔耐都見到你...咁咪記得hahaa...其實可能只係路過過架咋~ XDD

但有時好多人想傾得既可以KEEP既G_G
但好難, 新手好多黎左, 相對新手勁快走
反而舊人有D係消失, 之後又出返黎, 但傾得埋既....無咩幾個= =或者無~.~

引用:
原帖由 大學生A 於 2015-8-8 05:47 PM 發表 查看引用來源

(好似啲字亂左...晏啲再copy返上黎lol)

應該冇人認得lu, 開始返工lu…( 都少玩左) (放完假返工就又潛水lol)
係有關於我同我返pt後黎我quit就1直至我u grad…(齊緊既lol)
(照舊唔覆pm)

(我差唔多grad, 我嗰時好認真咁話唔好, 齊做野好奇怪, 好似 ...

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-8-8 10:11 PM 發表 查看引用來源

但有時好多人想傾得既可以KEEP既G_G
但好難, 新手好多黎左, 相對新手勁快走
反而舊人有D係消失, 之後又出返黎, 但傾得埋既....無咩幾個= =或者無~.~
係咁架啦~ 人來人往XDD
不過以睇故既角度...多新人係好事, hahaa

引用:
原帖由 大學生A 於 2015-8-8 10:13 PM 發表 查看引用來源

係咁架啦~ 人來人往XDD
不過以睇故既角度...多新人係好事, hahaa

但前提我一向係揀故睇, 基本上我只睇女性打既故
完全唔睇男的囧....

引用:
原帖由 大學生A 於 2015-8-8 09:39 PM 發表 查看引用來源

今日熱得好誇張...

Wechat少玩啦lol hahaa

咁姐係冇朋友做啦:smile_o02:

引用:
原帖由 大學生A 於 2015-8-8 09:37 PM 發表 查看引用來源

你咁講我會淆底hahaa

唔洗淆底...但我一家會話你知XDD!

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-8-8 10:14 PM 發表 查看引用來源

但前提我一向係揀故睇, 基本上我只睇女性打既故
完全唔睇男的囧....
我係女呀我係女呀我係女呀XDD

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2015-8-8 10:36 PM 發表 查看引用來源
咁姐係冇朋友做啦:smile_o02:
咩意思lol
我不嬲都懶開架啦lol

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆