上一頁下一頁
發新話題

一年的回憶 (第四回更新13/7 p.3 #37 p.5 #71 p.8 #114)

收藏  |  訂閱
130  9.4k

但你係真心鐘意佢想佢做女朋友架呵?睇見佢鐘意第二個都幾sad wor

引用:
原帖由 deard 於 2015-7-8 12:48 AM 發表 查看引用來源
但你係真心鐘意佢想佢做女朋友架呵?睇見佢鐘意第二個都幾sad wor

當然係啦~.....但個陣我冇講佢知....

或者佢唔為意掛~

引用:
原帖由 pgircaca 於 2015-7-8 12:51 AM 發表 查看引用來源

或者佢唔為意掛~
有時就係咁無奈 .... 老土講句  ... "認真, 你便輸了~" ..... 樓主加油 ... :smile_o12:

引用:
原帖由 Ice_234 於 2015-7-8 12:58 AM 發表 查看引用來源

有時就係咁無奈 .... 老土講句  ... "認真, 你便輸了~" ..... 樓主加油 ... :smile_o12:
對~對某d女仔黎講....冇表白就唔等於係中意~:smile_o03::smile_o03:

引用:
原帖由 pgircaca 於 2015-7-8 12:51 AM 發表 查看引用來源

或者佢唔為意掛~
既然想發展成男女朋友,點解唔正式追求?因為唔係想同同事拍拖?

引用:
原帖由 LittleMissTiny 於 2015-7-8 01:47 AM 發表 查看引用來源

既然想發展成男女朋友,點解唔正式追求?因為唔係想同同事拍拖?

在公司拍拖好多顧慮

而且...有原因的~之後可能會提及~哈哈

引用:
原帖由 conradt 於 2015-7-8 01:49 AM 發表 查看引用來源

在公司拍拖好多顧慮

都係既,不過有時d野要發生好難阻擋,大不了轉工囉

引用:
原帖由 pgircaca 於 2015-7-8 01:50 AM 發表 查看引用來源
而且...有原因的~之後可能會提及~哈哈
師兄都吊引 haha

引用:
原帖由 LittleMissTiny 於 2015-7-8 02:04 AM 發表 查看引用來源

都係既,不過有時d野要發生好難阻擋,大不了轉工囉

我個行好細~~做衰左好難轉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆