上一頁下一頁
發新話題

想戒但戒唔甩的性辟好

收藏  |  訂閱
188  4.0k

回覆 78# 的帖子

咁最后大家分開左都係好事

引用:
原帖由 小野町 於 2015-5-18 00:53 發表 查看引用來源

好多時上佢屋企,佢都會除剩我條under,死忍唔搞我,只係不斷摸我奶我,好似前世冇摸過女人。。。。就算一齊沖涼佢都唔趁機插入去。。。

how old are you???

引用:
原帖由 y2k6 於 2015-5-18 12:58 AM 發表 查看引用來源
你估大叔好似候生仔可以一次幾枹咩,玩玩具咁,慢慢玩先有樂趣
我之前以為佢陽痿發作,只摸唔插。

引用:
原帖由 ronja 於 2015-5-18 01:00 AM 發表 查看引用來源

how old are you???
你計下la..

引用:
原帖由 小野町 於 2015-5-18 01:01 AM 發表 查看引用來源

我之前以為佢陽痿發作,只摸唔插。

扑死你都仲得:smile_o11::smile_o11:

回覆 84# 的帖子

23-25歲,细细粒,白白淨,冇性病

引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-18 01:03 AM 發表 查看引用來源

扑死你都仲得:smile_o11::smile_o11:
有次係佢屋企著住under訓教,佢擒左上床,冇諗過佢扯開我條under就插左入去,痛到喊叫佢停佢都冇停重口口聲聲話,睇下爸爸幾愛你,爸爸好錫你架。嚇到我以為佢痴撚左線。。。。。

引用:
原帖由 y2k6 於 2015-5-18 01:06 AM 發表 查看引用來源
23-25歲,细细粒,白白淨,冇性病
好押韻呀。。

引用:
原帖由 小野町 於 2015-5-18 01:12 AM 發表 查看引用來源

有次係佢屋企著住under訓教,佢擒左上床,冇諗過佢扯開我條under就插左入去,痛到喊叫佢停佢都冇停重口口聲聲話,睇下爸爸幾愛你,爸爸好錫你架。嚇到我以為佢痴撚左線。。。。。

http://n2.hk/d/images/r1 ...
原型畢露,,,,扑死你未,,,,,,,

開頭梗扮下野架,,之後,,,,hohohooo:smile_o11::smile_o11:

引用:
原帖由 小野町 於 2015-5-17 11:26 PM 發表 查看引用來源

不如講下有咩方法中出而唔大肚?
食藥打針結紮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆