上一頁下一頁
發新話題

sis,其實我係咪有問題?

收藏  |  訂閱
206  4.4k

引用:
原帖由 lazygirl2004 於 2015-3-24 11:25 AM 發表 查看引用來源

咁其實點解你地D男人會覺得靚?我完全想像唔到...
男人碌嘢都唔係靚,但冇女人塊西咁核突囉
可能係人嘅本能掛
你話係咪好靚, 我又唔會覺得好靚
但你話吸唔吸引, 我會覺得幾吸引
除非個女仔下面又 k 形又流膿又生蟲架啫:smile_30:

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-24 11:29 AM 發表 查看引用來源

可能係人嘅本能掛
你話係咪好靚, 我又唔會覺得好靚
但你話吸唔吸引, 我會覺得幾吸引
除非個女仔下面又 k 形又流膿又生蟲架啫:smile_30:
可能個度有神袐感....可唔可以咁講?
同埋其實D男仔係咪好鐘意奶塊西,好似揸波咁鐘意?

引用:
原帖由 lazygirl2004 於 2015-3-24 11:41 AM 發表 查看引用來源

可能個度有神袐感....可唔可以咁講?
同埋其實D男仔係咪好鐘意奶塊西,好似揸波咁鐘意?
都可以咁講
一啲啲啦
我聽過有人鍾意奶多過插
又聽過有人完全接受唔到奶西

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-24 11:53 AM 發表 查看引用來源

都可以咁講
一啲啲啦
我聽過有人鍾意奶多過插
又聽過有人完全接受唔到奶西
其實口交真係好唔衛生:smile_19:都唔知邊個發明....我好接受唔到囉!

引用:
原帖由 lazygirl2004 於 2015-3-24 12:08 PM 發表 查看引用來源

其實口交真係好唔衛生:smile_19:都唔知邊個發明....我好接受唔到囉!
你冇聽過越污糟同無益嘅食物越好食咩?:smile_30:

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-24 12:14 PM 發表 查看引用來源

你冇聽過越污糟同無益嘅食物越好食咩?:smile_30:
好核突,好似奶公廁咁....:smile_19:
其實口交係咪正常一定要做?:smile_19::smile_19::smile_19::smile_19:

引用:
原帖由 lazygirl2004 於 2015-3-24 12:20 PM 發表 查看引用來源

好核突,好似奶公廁咁....:smile_19:
其實口交係咪正常一定要做?:smile_19::smile_19::smile_19::smile_19:
唔會啩, 公廁係人人都去得, 人人都係嗰度屙先叫公廁:smile_42:
睇下對手係邊個啦

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-24 12:24 PM 發表 查看引用來源

唔會啩, 公廁係人人都去得, 人人都係嗰度屙先叫公廁:smile_42:
睇下對手係邊個啦
我係度見有D CHING話叫雞都口交又咩毒龍鑽....:smile_19::smile_19::smile_19::smile_19::smile_19::smile_19:

之前聽醫生講男女性器官 女既其實洗左都男咁乾淨==

引用:
原帖由 lazygirl2004 於 2015-3-24 12:32 PM 發表 查看引用來源

我係度見有D CHING話叫雞都口交又咩毒龍鑽....:smile_19::smile_19::smile_19::smile_19::smile_19::smile_19:
如果叫雞嘅我真係唔敢咁樣玩:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆