上一頁下一頁
發新話題

人妻嘅煩惱~尋人夫爸

收藏  |  訂閱
381  29.3k

引用:
原帖由 sweet~bb 於 2015-3-13 08:00 AM 發表 查看引用來源
呢個其實我都好想知,個老婆平日普普通通啦,無啦啦一晚整啲咁嘅嘢會唔會驚嚇多於驚喜呢?

咁你現在開始,慢慢比D驚喜,情趣...性趣

人爸都有市場?

邊到攞申請表?

只係想了解下多咗小朋友之後,會唔會影響性趣啫。

話哂老婆咁辛苦生,就算老公覺得大不如前都唔敢表示啦。
生完可能全身鬆弛,諗起都恐怖……
引用:
原帖由 don_giovanni 於 2015-3-13 08:14 AM 發表 查看引用來源
人爸都有市場?

邊到攞申請表?

有D人亦好快可以收身的

回覆 83# 的帖子

以過來人身份話你知係... 生完仔絕對影響性趣

性事變得可有可無甘:smile_45:

生完真係唔多想攪,所以成日比隻佬投訴。

回覆 83# 的帖子

甘身材就多多少少會有D走樣,肚皮會鬆少少同皺皺地。但都OK既,有KEEP一定唔會好驚嚇。起碼我隻佬對住我仲識起頭,應該唔太恐怖掛:smile_13:

引用:
原帖由 jo_is_me 於 2015-3-13 12:27 PM 發表 查看引用來源
甘身材就多多少少會有D走樣,肚皮會鬆少少同皺皺地。但都OK既,有KEEP一定唔會好驚嚇。起碼我隻佬對住我仲識起頭,應該唔太恐怖掛:smile_13:
師姐有一位小朋友?你老公一個月主動和你曳幾次?

咁師姐都好叻呀,我朋友話生完會一塊肚皮吊住咁,好似好恐怖。
引用:
原帖由 jo_is_me 於 2015-3-13 12:27 PM 發表 查看引用來源

回覆 87# 的帖子

有2個架啦:smile_13:

隻佬個個星期都想要:smile_27: 邊比到甘多, 一個月1至2次左右

引用:
原帖由 sweet~bb 於 2015-3-13 12:44 PM 發表 查看引用來源
咁師姐都好叻呀,我朋友話生完會一塊肚皮吊住咁,好似好恐怖。

生完睇自己點keep既姐…5懶就好快keep到!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆