上一頁下一頁
發新話題

有關sp的隨想

收藏  |  訂閱
348  28.7k

引用:
原帖由 Lady2015 於 2015-3-11 12:01 AM 發表 查看引用來源

我地成日send message架。
只係要提醒自己人妻既身份,唔可以影響正常生活。

人地人妻+人地人夫=絕配

我係女,都有過sp,果時單身又有需要既時候當然會搵人喇,但做完之後感覺會好失落,我應該維持左半年左右喇。個時好似好癲咁係咁搵男仔做愛。我亦都對全部sp感覺都怪怪地,感覺好似有啲好感又想發展咁。
有時真係會覺得夜晚會lonely想搵人錫,都會搵人陪係床上面欖欖錫錫,經過咁耐既時間,我覺得我唔想再有呢啲關係既時候,不如索性全部sp斷哂所以聯絡從新黎過。
始終年紀越大越想搵到個男人可以夾到而到老(願得一人心,白首不相離),我好想搵到個男人係真係非常喜歡我,先同我發展,再做愛,結婚,生仔,好想好想好幸福,但一直我仲未搵到性格好岩又頭契而雙方又有感覺既人出現。

引用:
原帖由 sorsorying 於 2015-3-11 12:51 AM 發表 查看引用來源

其實我已經過渡左呢個好傷心既階段

我同呢個sp開始時,我已經有男朋友,直到我單身,都仲同佢keep到成日whatsapp (因為當時佢係外地,半年返嚟一次,每次都會搵我)

至於,我而家呢個男朋友,係我特 ...
忍痛吧
雖然過左傷心既階段
但係我覺得你地見返面 妳會再次投入起佢度
我始終覺得sp投放太多感情 好難會有happy ending
終有一日都要再分開

加油﹗:smile_22:

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-3-10 10:56 PM 發表 查看引用來源

平時唔聯絡?點之為抽身?

見個時咪enjoy投入。到走個時咪反現實

引用:
原帖由 eugene_0424 於 2015-3-11 01:32 AM 發表 查看引用來源
我係女,都有過sp,果時單身又有需要既時候當然會搵人喇,但做完之後感覺會好失落,我應該維持左半年左右喇。個時好似好癲咁係咁搵男仔做愛。我亦都對全部sp感覺都怪怪地,感覺好似有啲好感又想發展咁。
有時 ...
通常搵sp都係寂寞先會咁做

引用:
原帖由 迷網的城市人 於 2015-3-11 01:38 AM 發表 查看引用來源
通常搵sp都係寂寞先會咁做
而家我都好寂寞,不過認真想搵個男朋友就真。人大左定性左,想以結婚為前提同男仔發展。
Sp隨街都有一堆狗公都有,但唔想亂咁黎。

引用:
原帖由 eugene_0424 於 2015-3-11 02:00 AM 發表 查看引用來源

而家我都好寂寞,不過認真想搵個男朋友就真。人大左定性左,想以結婚為前提同男仔發展。
Sp隨街都有一堆狗公都有,但唔想亂咁黎。

最緊要知道自己想點
人生有唔同階段 都會有唔同諗法
女仔要搵sp其實真係好易
我都會因為寂寞and性慾而想搵sp
完左之後其實會更加寂寞 空虛
但之後又會想繼續搵 變左一個惡性循環
所以寂寞真係幾恐怖 haha

希望你快d搵到個男朋友啦﹗

引用:
原帖由 Norwegian_wood 於 10/3/2015 23:52 發表 查看引用來源

finding a right companion who you can comfortably chat with is brilliant, however its difficult
if she is like your soul mate, you may easily fall for her. I once find a girl who share many common  ...
exactly... the ironic thing is, it is always easier to find a comfortable soul mate after getting married, than before getting married... and the one sleeping next to me after getting married, ceases to understand me anymore after getting married...

I am very discipline so I keep everything to myself... don't want to hurt the girl...

引用:
原帖由 sorsorying 於 10/3/2015 19:00 發表 查看引用來源

But, did u tell her ?!  Lol

no... don't want to hurt the girl... to me, it is already a blessing if she talks to me...

引用:
原帖由 colourwolf1 於 2015-3-11 07:47 AM 發表 查看引用來源

exactly... the ironic thing is, it is always easier to find a comfortable soul mate after getting married, than before getting married... and the one sleeping next to me after getting married, cease ...
same here.... 唔知點解,結咗婚反而覺得更悶更寂寞,結果開始咗我SL開生活。有時候,我成日諗,點解唔係應該屋企果位呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆