上一頁下一頁
發新話題

人妻小妹記事(新#1138 P76, 舊睇#1)

收藏  |  訂閱
1.2k  118.9k

大大力支持!

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-11-13 12:19 AM 發表 查看引用來源
有兩個星期冇做gym啦, 今日返早左, 一個去左做gym, 希望條腰可以系Christmas Party前修多少少

一個月前gym look:
http://s48.photobucket.com/user/tbwife2013/media/Mobile%20Uploads/2014-11-12%2011.00.17_mh ...
成個body都好balance好靚:smile_40:

呢個look唔知係咪又係真空:smile_47:

引用:
原帖由 Spidermann 於 2014-11-12 11:57 PM 發表 查看引用來源

教到忘晒形, 仲正:smile_30:

miss聚精匯神咁睇功課, 但下面濕到水塘咁:smile_47:
教完check過, 得少少濕, 下次可能會好D

引用:
原帖由 Spidermann 於 2014-11-12 11:59 PM 發表 查看引用來源
執返劑應該就會好瞓:smile_30:
搞乜瞓唔到呀...
唔知點解瞓得唔好, 成日醒, 可能知道Christmas Party日子, 諗全著乜, 同要瘦身

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-11-13 02:05 AM 發表 查看引用來源

唔知點解瞓得唔好, 成日醒, 可能知道Christmas Party日子, 諗全著乜, 同要瘦身
醒左咪起身襯下衫:smile_30:

引用:
原帖由 Spidermann 於 2014-11-13 12:01 AM 發表 查看引用來源
胸點會冇呀~釘都飛埋:smile_47:
行起路上黎咪fing下fing下咁?:smile_47:
上身果件線衫唔會突點, 只係會忍約見到少少, 行路時, 係"登登吓,登登吓"咁啦... 你滿意未? 好清楚啦喎...

引用:
原帖由 Spidermann 於 2014-11-13 12:35 AM 發表 查看引用來源
成個body都好balance好靚:smile_40:
呢個look唔知係咪又係真空:smile_47:
梗係啦, 入面有D墊, 我唔LIKE條底底俾汗醃濕晒

引用:
原帖由 老.公仔 於 2014-11-13 02:14 AM 發表 查看引用來源

醒左咪起身襯下衫:smile_30:
尋晚已經襯左一晚啦

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-11-13 02:20 AM 發表 查看引用來源

尋晚已經襯左一晚啦
今晚襯比我睇:smile_34:

引用:
原帖由 老.公仔 於 2014-11-13 02:29 AM 發表 查看引用來源

今晚襯比我睇:smile_34:
下次下次

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆