上一頁下一頁
發新話題

對黑絲完全無抵抗力..附上女神黑絲相#1#15 文#1#15#85#87

收藏  |  訂閱
103  80.4k

同路人,對黑絲美腿超鍾意!

引用:
原帖由 ian_kins 於 2014-10-23 10:44 PM 發表 查看引用來源
樓主就好啦
我都勁鍾意呢type
真係要即刻比個禮
樓主女神身型好掂:smile_o08:
身材都好掂(個人認為)

引用:
原帖由 leana0314 於 2014-10-24 01:01 PM 發表 查看引用來源
我同之前男友玩黑絲
佢鐘意met爛佢 直接了開條under插!

開頭我都試過
但後期上淘寶買左D中間無遮無掩既黑絲

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-10-27 10:33 AM 發表 查看引用來源
好羨慕佢腿形咁靚添

其實唔止腿形

唔好意思
因為小弟呢幾日有D野忙
所以無更新到:')
而家即刻補番俾咁多師兄/師姐

話說上回講到約左女神之餘
女神仲SD左自拍俾我叫我小心身體唔好遲到
咁當然,咁耐無野食再+埋女神張自拍..
小弟都忍唔住要自己解決左先
睇住個鐘D時間慢慢慢慢咁過
個心就好期待陣間會發生既事
話晒我同女神都有7-8年喇
好期待佢著住OL LOOK會係點:smile_47::smile_47:
終於..
到左約定既時間同埋地點..
等左大約5分鐘左右
突然間係我身邊散發住一種令人一聞就好有衝動既香味
正當我想擰轉果陣
女神就一野攬住左我然後就話:丫..估唔到學識左準時WO賤人
其後就補多左句:點阿?攰唔攰阿
(咁我唔知佢句攰唔攰係咩意思啦)
咁其實我個人本身都係個怕醜仔
俾女神咁樣問一問同攬一攬當堂塊面紅晒
咁當然最主要係女神個OL LOOK
女神身材又唔差,件恤衫都唔知係咪知道要見我既關係
突登係扣上面果兩粒,條裙真係岩岩好淨係包得住個PAT
對黑絲係超薄果種又薄又滑
再+對高爭鞋
果一刻小弟滿個腦都淨係衰野:smile_o05:
係呢個時間女神'橋'住我手臂之後講句:行啦賤人唔好係度發夢我地去唱個BUFFET K

C兄,唔好E思,打多少少呢.....

基本上小弟係一個百分百的K迷
全港九新界的K房都一定有小弟D腳毛係度
所以都識唔少人
咁去左間小弟成去開既K房
拎房果陣個打呔既經理就行過黎係我耳邊話:衰仔,你呢件好得喎
其實個下心中真係暗爽
因為女神其實真係行出去一D都唔失禮仲好自豪
入到房坐底左就開始拎野食啦
(下刪二百字)
食完喇,咁就緊係...
飽暖思淫慾嫁啦男人
正當諗緊用咩方法理由坐埋D女神度果陣
女神就開聲:喂,賤人!開支酒黎飲下
:smile_o04:我當時個反應就係咁
小弟一直唔覺得自己好飲得
但係好多人都話小弟好飲到趴地:smile_o01:
呢樣野女神都知道
咁我就同佢講:開俾你有咩所謂姐.但係要飲晒先走得嫁W0
咁女神都好豪爽咁話:怕你阿賤人:smile_o10:咁一路飲一路唱歌一路玩,個人自然就會熱嫁啦
係呢個時候小弟就拎起個電話禁個0字
然後CALL個打呔入黎同佢講:無咩特別唔好走入黎:smile_o05:
因為CEO既關係..有獨立廁所
所以除左走之外,基本上我地都唔會出去
佢聽到之後奸笑咁望住我:得啦:smile_o12:
跟住我就問始同女神繼續玩,越玩越熱
就越坐越埋,越玩就越HIGH...而因為熱既關係..
女神都除左佢件西裝褸...:smile_47:

support support

引用:
原帖由 最愛黑絲 於 2014-10-28 01:35 AM 發表 查看引用來源
基本上小弟係一個百分百的K迷
全港九新界的K房都一定有小弟D腳毛係度
所以都識唔少人
咁去左間小弟成去開既K房
拎房果陣個打呔既經理就行過黎係我耳邊話:衰仔,你呢件好得喎
其實個下心中真係暗爽
因為女神 ...
師兄,求介紹K房啊,咁正:smile_o06::smile_o06:

support.....photo

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆