上一頁下一頁
發新話題

唔知係唔係我性能力有問題....難忘的中秋節..

收藏  |  訂閱
136  12.8k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-9-10 12:06 AM 發表 查看引用來源

但你已經懷疑自己:smile_14:基本上都好少見男仔自貶...特別是呢方面:smile_44:
如果真係自己問題...
我會勇敢面對然後諗辦法解決..
自己呃自己唔係我作風

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-9-10 12:06 AM 發表 查看引用來源

XDD 我講緊我R水吹:smile_30:

呢到咁公開..擺明係1齊吹水架啦:smile_43:
:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
我印象中呢度d風氣無你講到甘純潔架wo

引用:
原帖由 lionman234 於 2014-9-10 12:03 AM 發表 查看引用來源

可能佢對手少..
所以未識呢d野哇
唉..到而加仲幫佢講緊好說話:smile_42:
:smile_14:係咪解讀做...你有好多對手 lol

引用:
原帖由 Mr36D 於 2014-9-10 12:06 AM 發表 查看引用來源
:smile_43::smile_43:開新ac就係唔想比人知舊ac,你咪當我地第一日見囉
我講笑啫XDD

大家逢場作慶:smile_34: 哈哈

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-9-10 12:09 AM 發表 查看引用來源

:smile_14:係咪解讀做...你有好多對手 lol
可能佢遇過既對手少...
甘樣會唔會好d

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-9-10 12:09 AM 發表 查看引用來源

我講笑啫XDD

大家逢場作慶:smile_34: 哈哈
你唔好引我喎

引用:
原帖由 lionman234 於 2014-9-10 12:08 AM 發表 查看引用來源

如果真係自己問題...
我會勇敢面對然後諗辦法解決..
自己呃自己唔係我作風
:smile_34:啱

但你要點解決XDD

引用:
原帖由 lionman234 於 2014-9-10 12:09 AM 發表 查看引用來源

:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
我印象中呢度d風氣無你講到甘純潔架wo
哈哈....sor..但我係純粹R水吹既...所以其實我唔啱喺呢到XDD 不過又賴死唔走:smile_34:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-9-10 12:13 AM 發表 查看引用來源

:smile_34:啱

但你要點解決XDD
唔洗解決~
因為我覺得唔係我問題:smile_34:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-9-10 12:14 AM 發表 查看引用來源

哈哈....sor..但我係純粹R水吹既...所以其實我唔啱喺呢到XDD 不過又賴死唔走:smile_34:
係呀..出面好複雜架..
留係post度唔好走啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆