上一頁下一頁
發新話題

自己的OL女朋友,別人的未婚妻?#1(目錄)...#171#215 EXTRA#238#245 (6/10)

收藏  |  訂閱
257  150.6k

(6)
呢個時候我已經除左哂,而J都只係得返背衫同bra..
J見我錫到佢既心口….就除埋佢件背心..第一次見到佢成條事業線..同埋佢既北半球…我呢個時候就緊係好溫柔錫佢既心口,胸,左手就隔住個bra禁落去佢個胸,右手卒佢妹妹…
我: 舒唔舒服啊?
J: (享受中)好舒服,如果早D可以同你親密就好啦…(?!)
我: 可以除埋你個bra嗎?
J: (嗲聲嗲氣)你識除嗎?

佢坐直個身..我就試下….估唔到都好快除倒…呢個時候大家互相對望坐係度,我地緊係面對面錫…我兩隻手都放係佢個胸上面….手都遮唔到哂…
而佢就攬住我…過左一陣..佢訓返落黎…我就錫佢左胸,另一邊就摸,搞到佢都兩隻手打開哂…冇再攬住我…我又錫返佢上身…不過就去到佢妹妹…

J:我未沖涼架…唔好錫啦…
我: 咁你俾我用手指插入去嗎?
J: 嗯..不過呢..我係處….用手指好啦…
我: (!!!)你係…?
J: 嗯…其實我同以前男朋友..最多都係攬住錫..摸下….
我: (情深望住)我唔會用我果度插你架…

J閉上眼睛…好信任我…佢個妹妹早就濕了..而我亦用手指放了一半入去..慢慢出入..好緊…J有叫過痛…我又再慢D…直到佢適應個節奏..佢就開始呻吟..
而我既嘴仍然向佢既心口度錫…佢不斷個身搖…過左一陣..見佢打開眼..我先停低…
J想去洗手間..我就藉呢個機會睇下佢個bra咩size…34D?! 一個160 cm 既女仔..唔肥都算係咁…覺得自己都幾幸福…
J去完叫我自己去toilet洗乾淨弟弟…佢話想幫我打機機….返到黎…見到已經過哂茶餐時間…佢話不如唔好吃..繼續親密…
今次我訓低…j就坐係度..佢話唔係好識幫男仔打機機…咪教下佢…佢一路打…我叫佢訓低..我就摸佢個胸…又錫佢 ..佢都好溫柔…整到我想射…

J: 不如射落我個身度?
我: 污糟啊
J: 我唔介意…

最後射哂佢個肚度…跟住佢洗埋個身…大家攬住訓左一陣…又互相摸都已經黃昏..
因為佢夜晚有堂上..所以咪執野走…睇住佢鳥低身著bra…我同J講不如下次幫佢著…J笑左一笑…
到佢著返變返個OL look…我就攬住佢錫…而家就隻手會放係佢心口都摸啦…最後送左佢去某大學先返屋企..

自此後, 放工有時經過公園附近既位置..我地都會錫..攬一攬..摸一摸佢心口…隔住絲襪磨佢妹妹…佢就會隔住條褲摸我弟弟..
但都係唔方便,所以過左兩星期..我地相約去左時鐘酒店…
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=23684656&page=7#pid396081127

引用:
原帖由 前面燈位有落 於 2014-8-28 01:04 AM 發表 查看引用來源
睇到9到硬埋(6)
J見我錫到佢既心口….就除埋佢件背心..第一次見到佢成條事業線..同埋佢既北半球…我呢個時候就緊係好溫柔錫佢既心口,胸,左手就隔住個bra禁落去佢個胸,右手卒佢 ...

引用:
原帖由 前面燈位有落 於 2014-8-28 01:04 AM 發表 查看引用來源
睇到9到硬埋(6)
J見我錫到佢既心口….就除埋佢件背心..第一次見到佢成條事業線..同埋佢既北半球…我呢個時候就緊係好溫柔錫佢既心口,胸,左手就隔住個bra禁落去佢個胸,右手卒佢 ...

多謝樓主夜一夜都update

c都唔算好大

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-8-28 10:52 AM 發表 查看引用來源
c都唔算好大
最後知道左係D...

精彩~精彩~support support

引用:
原帖由 sinar45 於 2014-8-28 05:35 PM 發表 查看引用來源
精彩~精彩~support support
thank u~~^^

寫得好,再次支持。

引用:
原帖由 s987358 於 2014-8-28 10:36 AM 發表 查看引用來源
多謝樓主夜一夜都update
其實返工有時要夜,有時準時有得走,好難返工時可以專心打甜故架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆