上一頁下一頁
發新話題

淫妻子和别人的淫丈夫

收藏  |  訂閱
414  77.4k

人有性慾,只要玩得開心安全,其實都唔錯。但每嘢都中出,男人想唔戴套連安全期都可以講成前14後15㖭,最後收科嘅係自己,到時後悔都冇用。

:smile_13:
引用:
原帖由 玻璃大屋 於 2014-8-10 11:23 發表 查看引用來源
人有性慾,只要玩得開心安全,其實都唔錯。但每嘢都中出,男人想唔戴套連安全期都可以講成前14後15㖭,最後收科嘅係自己,到時後悔都冇用。

最近出現咗啲小插曲,就算我好想好想有bb
都唔係咁易實行到。

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-10 01:57 PM 發表 查看引用來源
都唔係咁易實行到。
下,點解會咁呢?:smile_o14:

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-9 12:14 AM 發表 查看引用來源
沒錯,我本身只是一個很普通的淫妻子。但生完bb後卻什麽性慾都冇晒。枯燥的生活更令我無啦啦搭上了人夫。仲要我是和他老婆同一公司的。而她是我前上司。

本身完全是心無雜念的。兩夫婦食過幾次飯,都冇任何 ...
support, 而家仍keep 住sp關系?

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-10 01:57 PM 發表 查看引用來源
都唔係咁易實行到。
咁有没影響妳玩中出:smile_o06:

good post.

引用:
都唔係咁易實行到。
小插曲定小插左呀? :smile_30:

雙方要看中醫補腎肝功能及多加做愛,機會中奬大D

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-9 10:07 PM 發表 查看引用來源

老公係老公啦,人夫亦只適合做情人,大家都冇諗過要放棄自己家庭同子女。其實做佢老婆都幾慘(人前人後-人夫都係超好好先生),有邊個會想像到佢會同"我"響車度愛愛🚀🚀

http://n2.hk/d/imag ...
認同
老公係老公
情人係情人
有 d 野唔可以取代亦唔可以過界
但係又好奇怪
兩樣野又好似缺一不可咁:smile_30:

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-8-10 14:10 發表 查看引用來源

support, 而家仍keep 住sp關系?
都仲喺一齊,但唔可以好似以前見得咁密。
前一輪佢同佢老婆嗌交, 冷戰咗一輪,佢話佢專登唔同佢做(都有幾個星期),但到找我時佢大不如前,唔知佢係太耐冇做定偷偷地做得太多??太大壓力? 太緊張?… … 我盡量都冇表露不滿,不過硬係好尷尬咁。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆