上一頁下一頁
發新話題

同SP 的潮吹大戰(潮吹交流,新增潮吹另一強國sp)

收藏  |  訂閱
122  37.2k

引用:
原帖由 調情男 於 2014-7-14 03:04 AM 發表 查看引用來源
之前多ching 講潮吹, 但係反而寫左part1之後好似冇咩人回添
不過照寫埋part 2 先算啦
Part2 心理, 氣氛:其實part 1 好多野都係同part2 有關既
又或者咁講,part 1 都係因應心理狀況而相應對既一d 工夫
當大家 ...
學習中。多謝哂。

support

好 pro 好技術性既 post
要 bookmark 佢先得
師兄請繼續

Sorry,  睇完決賽, 唔夠訓冇打到
上回講到, 有d 女仔好鍾意潮吹, 或者好易潮吹
好似睇av,  佐藤遙希, 紅音個d..
遇到呢d 就ching 好彩啦, 求其塞d 野入去都潮吹, 咩技術都唔洗
但係我更相信女仔既高潮係循序漸進既
同埋今次你做呢個動作佢high,  下次同樣咁做未必會
當ching 做好左d 準備工夫。 e.g. 燈光。 清潔。。
到埋牙個陣, 有時真係唔可以咁工式化咁寫出黎
但係, ching 真係要花少少時間係前戲度
係前戲個陣, 唔好咁公式化, 由kiss,  輕撫開始
不妨慢慢探索, 切忌心急
記住多留意對手既眼神同呼吸, 對手開始enjoy 個陣
通常都會有呢d 變化, 有d 敏感位, 不妨多留一陣
由一開始有d 痕, 避開。。 去到接受。。enjoy
雖然對ching 黎講難忍d,  但係其實有用嫁
當女方知妳了解同care 佢gei 感受
心理上佢會更放心將個主導權交俾你
之前講過, 其實有時唔係潮吹唔到
而係心理上有種種barrier
對方心理上愈接受你, 一定會增加潮吹到既機會
至於敏感位, 我相信上得黎既ching 都經驗豐富
師姐不妨都黎share 下
仲有一樣, 點解我話唔好急
咁多次潮吹, 我未試過慢同輕力做得到
通常都係由細到大力, 由慢至快
如果唔令對手投入, 直到足夠濕,
Ching 大力個陣唔單止唔enjoy,  反而得個痛字
前戲個陣有時當妳見女方開始enjoy,  呼吸急個陣
不妨remind 女方relax d,  放心d 交俾你
總之呢part ching 係有責任令對手投入
從而增加潮吹機會

小弟只係share 自己睇法
好歡迎ching 師姐share 下自己感受
等小弟都學多d

回覆 84# 的帖子

希望師兄師姐講下自己經驗
等小弟學下野啦

小弟新手回唔到, 遲d 先回

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-7-13 04:16 PM 發表 查看引用來源
最近點啊C姐~有咩好路數?XD
Ching..一切照舊⋯haha..你呢?有無好路數share下,

引用:
原帖由 調情男 於 2014-7-15 02:12 PM 發表 查看引用來源
Sorry,  睇完決賽, 唔夠訓冇打到
上回講到, 有d 女仔好鍾意潮吹, 或者好易潮吹
好似睇av,  佐藤遙希, 紅音個d..
遇到呢d 就ching 好彩啦, 求其塞d 野入去都潮吹, 咩技術都唔洗
但係我更相信女仔既高潮係循 ...
Ching..捧邊對嫁

引用:
原帖由 沙律lok 於 2014-7-15 02:35 PM 發表 查看引用來源

Ching..捧邊對嫁

德國多d..:smile_35:
真係支持既出左局lu

引用:
原帖由 沙律lok 於 2014-7-15 02:35 PM 發表 查看引用來源

Ching..一切照舊⋯haha..你呢?有無好路數share下,

我就緊係乜都冇啦!hahaa
有既話我應該潛左水xd

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆