上一頁下一頁
發新話題

跟對面失婚人妻的一段情 #947最後更新,多謝支持

收藏  |  訂閱
992  1.2m

入CAMP,益咗你啦?!
仲唔黎料,等幾時??

引用:
原帖由 karlll2 於 2014-7-4 23:17 發表 查看引用來源
有一晚,我落街打波,而甘岩佢又落街,佢果晚著住劉心悠買緊廣告果套粉藍運動背心,重露左裡面運動bra條帶,跟住就修腿7分褲,見到佢著成甘,我即刻唔想打波,返屋企打 機算,但我都無甘做,我就借d而問佢d白癡問題「 ...
心諗,甘好既機會重打咩波吖?揸波好過喇!:smile_30:

引用:
原帖由 karlll2 於 2014-7-5 02:19 發表 查看引用來源
過左幾日,我wtapps Anna「Anna,今晚去唔去做gym?」過左陣,佢應我「今晚可以吖,幾點?」「妳返到屋企再話我知吖,我幾點都得!」「好吖!今晚見!」見到佢應承左我,我就開始幻想佢今晚會著咩 ...
一路跑,佢一路滴汗,個胸一路甘上下拋下拋下!:smile_30:

引用:
原帖由 karlll2 於 2014-7-5 15:46 發表 查看引用來源
如事者,我地開始keep住甘有通訊來往,一齊去做gym,但係呢段時間,我地都無過激既行為,因為我知道,對竹呢個年紀既女人,同經歷過婚姻失敗既女人,係要比多d耐性,甘先可以打動佢。
每個星期,我地都會有2-3日一齊 ...
起晒水喇!:smile_47:

ok bor.
引用:
原帖由 karlll2 於 2014-7-6 12:16 發表 查看引用來源

佢有時返工就係甘

微波仙子?
引用:
原帖由 karlll2 於 2014-7-6 16:35 發表 查看引用來源

同佢係屋企做經瑜珈

支持下師兄先

引用:
原帖由 karlll2 於 2014-7-7 01:47 發表 查看引用來源
去到健身中心,我地就先換衫,我都著左我頭先新買既n記跑鞋,噴埋止汗劑,我就去左去等佢。等左陣佢就係更衣室行出嚟,不得了喇,佢竟然著左頭先套瑜珈衫,我細佬當堂郁一郁,我同佢講「妳甘快就著件新衫?」「 ...
阿女参加左學校果d兩日一夜嘅領導訓練營,嗰晚唔係度!甘劇情既成件事,你咪食住氣流囉!:smile_47:

300蚊半年都真係幾平..

支持,到底有冇屌過?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆