上一頁下一頁
發新話題

旅伴 (update on p.3, p.4, p.6, p.8, 最終回p.9)

收藏  |  訂閱
189  114.3k

引用:
原帖由 葡萄酒小姐 於 2014-5-23 12:52 PM 發表 查看引用來源

男仔要拎定一打condom,咁女仔咪要帶定一打內衣XD

難道你認為係呢種情況之下,仲有得比你著內衣?

引用:
原帖由 古思堯 於 2014-5-23 02:33 PM 發表 查看引用來源

我先要澄清,我唔係咩食家,如果我都算係食家,真係唔知點去形容"真正"食家。

我第一次決定要帶套去旅行時,都有想過呢個問題,帶幾多個好呢?
雖然市面上有好多組合,但係我腦海中就只有3個同12個。
好多人 ...
我都試過要臨急臨忙仆出去買, 好彩好快買到
不過窒咗度氣點都冇一氣呵成咁好架喇

引用:
原帖由 Chichalkip 於 2014-5-23 12:15 PM 發表 查看引用來源

又靚又怕醜又對性好奇又肯試又肯學仲要經驗唔多……
極品嚟嗰喎老細:smile_o12:
我相信好多女仔都經驗呢一個階段。
初初係好怕羞,即使自己暗裡享受,都唔想比任何人知佢同左人做愛(當中包括自己)。
到有一日唔知咩原因,就接納左成件事,整個表現都唔同左。

我只係有幸遇上佢處於呢一個階段。其實之後廣州姑娘都有解釋。如果我仲有時間,我會係故事末端交代一下。

引用:
原帖由 Chichalkip 於 2014-5-23 02:46 PM 發表 查看引用來源

我都試過要臨急臨忙仆出去買, 好彩好快買到
不過窒咗度氣點都冇一氣呵成咁好架喇
帶套都嫌窒住,更何況落樓?

引用:
原帖由 古思堯 於 2014-5-23 02:50 PM 發表 查看引用來源

帶套都嫌窒住,更何況落樓?
結果又要做再返D foreplay先, 不過我都enjoy做foreplay, 帶返入個狀態就掂晒

有時心心急急買 見到個店員咩野表情都會覺得佢係睇唔起我
倒不如心情令令咁走去買仲自在

講返顏射佢之後,清理完畢,經過一日長途旅程,兩次浸浴加三場性愛,都真係要休息。我地穿上浴衣,上返床,無錯,終於都上返床。住係山區,熜左燈之後真係漆黑一片,上到床輕輕鍚左佢幾啖,從後攬住佢,大家就好快瞓著。

攬住人地瞓到半夜,佢郁少少都整醒我,半夢半醒之際,我就抱得佢更緊,下意識之下就隔住件浴衣摸下佢,又錫下佢耳背,又錫下頸。廣州姑娘係半夢半醒之下有少少反應,我就肆無忌憚一手除左條腰帶,撫摸佢條纖腰同大波。摸左一陣,廣州姑娘突然轉身,同我打起車輛上黎。呢一下激發左我個獸性,車左都唔夠幾下,我就一下除左佢件浴衣,亦以九秒九速度除埋自己。我將成隻手掌壓落佢下面,嘩,都只不過熱左一陣身,使唔使搞到我成個掌心都濕晒,你即係逼我啫。車多幾下我成個人就壓上去,攬到佢實一實,一邊車一野撐開佢大脾,嘗試了佢下面,搵路入。了左幾下搵岩個位,隊左個頭入去。佢就突然反抗,堅持無套唔得。我都係做唔到大事架啦,聽佢話標左去拎套,帶套跳返上床時,佢反壓住我,捉住我條J,對準就一下騎上黎。

可能環境夠黑,又可能係佢已經習慣。今次佢騎得特別放,佢雙手按住我膊頭不斷騎。初初我雙手摸住佢波波,佢越騎越high,越叫越淫,我受到佢情緒牽動,我亦越揸越大力。揸揸下廣州姑娘講左一句“摸我lin”,嘩,真係將我所有獸性都引發出黎。我毫不留力揸佢個波,同時用拇指同食指大力咁鍊佢粒lin。廣州姑娘大叫左一聲,我keep住又揸又錬,仲配合住佢個節奏,不斷向上頂。每一下撞擊,除左聽到肉體碰撞聲音,仲伴隨住我同廣州姑娘既呻吟聲。不消半分鐘,我又派彩。

呢次派彩感覺好強烈,我捉實佢條腰壓落去,唔比佢郁,其實都第4q,理應無乜精,但跳左良久先可以吸到一口氣。呢次係咁多q次中,最快既一次,雖然無乜花式,但對我就係最強烈既一次。

我身體放鬆之後,肉體尚未分離,廣州姑娘就灘左係我身上抖氣,係我耳邊細細聲講左一句“好舒服呀”,我就回覆佢一句“我被你強姦左呀”,大家笑吟吟,休息一陣,就分開。清潔過後,乜都唔著又攬埋一齊瞓過。

從後攬住一條女,手多多摸下真係天性,自然到好似呼吸一樣。我摸左佢幾下,佢叫我唔好摸,話我頭先揸得佢好大力,而家好痛。咁我就問佢,而家痛,咁頭先呢? 佢只係回我一句“賤格!瞓覺啦”。“賤格”呢一個詞,係呢兩日入面佢應該講過一百次,當中有九十九次都係形容緊我,無錯,我係賤格。

引用:
原帖由 古思堯 於 2014-5-23 05:34 PM 發表 查看引用來源
講返顏射佢之後,清理完畢,經過一日長途旅程,兩次浸浴加三場性愛,都真係要休息。我地穿上浴衣,上返床,無錯,終於都上返床。住係山區,熜左燈之後真係漆黑一片,上到床輕輕鍚左佢幾啖,從後攬住佢,大家就好快&# ...
超溫馨,好sweet!
最鍾意由後攬住咁訓

引用:
原帖由 古思堯 於 2014-5-23 05:34 PM 發表 查看引用來源
講返顏射佢之後,清理完畢,經過一日長途旅程,兩次浸浴加三場性愛,都真係要休息。我地穿上浴衣,上返床,無錯,終於都上返床。住係山區,熜左燈之後真係漆黑一片,上到床輕輕鍚左佢幾啖,從後攬住佢,大家就好快&# ...
不過佢似係用嚟當係暱稱你咁喎:smile_o11:

回覆 73# 的帖子

好正支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆