上一頁下一頁
發新話題

***我同SL呢一個月的荒淫生活***相198#,346#,401#,543#(潮吹step & tips: 543#)

收藏  |  訂閱
783  399.2k

唉 !師兄 ,加油啦 !
引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-5-19 11:15 PM 發表 查看引用來源

人生係咁簡單就好了:smile_39:

引用:
原帖由 我是茄子 於 2014-5-19 11:17 PM 發表 查看引用來源
呢啲大道理呢個時候未必領悟到,but it is so true...
我起碼30後先有個錢:smile_39:,陰公,好想快D到30:smile_22:

點解要30後呢?
引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-5-19 11:17 PM 發表 查看引用來源

我起碼30後先有個錢:smile_39:,陰公,好想快D到30:smile_22:

引用:
原帖由 愛Jenny 於 2014-5-19 11:20 PM 發表 查看引用來源
點解要30後呢?  
呢樣野同我學緊既紫微斗數預測命運有關,個盤話我條命係30後發跡:smile_13:,唔知你信唔信啦

留名:smile_46:

我梗信,我以前跟師傅學過睇相
引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-5-19 11:21 PM 發表 查看引用來源

呢樣野同我學緊既紫微斗數預測命運有關,個盤話我條命係30後發跡:smile_13:,唔知你信唔信啦

引用:
原帖由 TABASC0 於 2014-5-19 11:23 PM 發表 查看引用來源
留名:smile_46:
T兄:smile_o06:,點呀,虧完未呀:smile_46:

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-5-19 11:17 PM 發表 查看引用來源

講袋落個袋嘅,可能真係要30後,但你依家可以PLAN定儲錢大計架嘛 (有口話人)

引用:
原帖由 愛Jenny 於 2014-5-19 11:24 PM 發表 查看引用來源
我梗信,我以前跟師傅學過睇相  
紫微斗數武貪坐命,你上網SEARCH下點解:smile_46:

去到第二條後樓梯....
佢已經好急不及待,同佢一輪舌戰後,我已經濕到底底都透哂,
佢隻手拉低左我對C
襪同底底,隻手已經摸住左我陰核...
我隻手都伸左落佢褲檔位,隔住褲都知道佢扯到好勁
佢捉住我隻手伸左入褲入便,我拉低左佢條褲,用手一路摸,一路CHOK
佢隻手指慢慢伸左入我下面,我感覺到手指好粗,但出出入入果種感覺好吊引:smile_o03:搞到我好想搞野:smile_o03::smile_o03:
之後我叫佢企高一格,我係下面含會就位D
一路含一路幻想住搞緊野自HI緊,佢又爽緊
一開放我用利慢慢輕輕咁係個頭果度舔,之後慢慢向下,成條咁奶,再奶袋底,係袋底奶上個頭
佢爽到呼吸聲都大聲左,我聽到就更加落力
一下啜住左個頭,口收縮,一吸一啜一放,再前後啜住個頭黎含,聽到佢D呼吸聲應該好爽...
之後我加快左個速度,聽到D口水唧唧聲,沿住咀角向下流,一路啜,條利一路打圈轉,再前後郁
大約5分鐘,佢就比我攻破左
個身抽速左幾下,我深喉左一下就FEEL到喉嚨有股熱流射左出黎,我再含多左幾下,話哂呢個係黃金時間,唔好放過嘛~
含到佢推開左我個頭,我覺得好好玩
***下篇繼續***

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆