上一頁下一頁
發新話題

想偷食⋯

收藏  |  訂閱
111  8.7k

引用:
原帖由 大食人妻 於 2014-1-7 10:40 PM 發表 查看引用來源

問題係,佢連摸都5俾我摸,我完全無哂辦法
妳生完後幾耐開始拒絕妳 我都試過用這借口拒絕 跟著經歷一D嘢 就盡老公責任

引用:
原帖由 大食人妻 於 2014-1-4 07:00 PM 發表 查看引用來源
我老公已經無掂我好耐,就連我掂佢都會叫我咪搞,係咪個個都對生完bb嘅女人咁抗拒?我始終都有需要嘛⋯真係想搵sp⋯

各位c兄c姐pm我嘅,吾好意思,我未夠lv覆pm,吾係吾覆你地⋯
htt ...
男人唔掂老婆可以有好多原因

1) 佢愛你怕你生完BB未回復好 (借口一)
2) 佢怕吵到BB (借口二)
3) 佢見你未收身冇謂口
4) 佢對厭咗你覺得冇新意
5) 佢返工真係攰囉
6) 佢體力下降, 怕被你知, 冇面子
7) 佢啲精力同出面啲玩晒, 冇氣力再應負你
8) 佢出去玩中咗招, 怕你知

可能的太多....最重要係你自已點諗, 男人同女人其實都係人, 都有自已自私的一面, 勸你諗清楚先好偷食, 一去難返
共勉之:smile_44:

好耐冇見大少奶, 不過未必真係咁負面既

引用:
原帖由 helloyau2 於 2014-1-16 11:23 AM 發表 查看引用來源
好耐冇見大少奶, 不過未必真係咁負面既
事實上真係咁負面

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2014-1-16 01:43 PM 發表 查看引用來源

事實上真係咁負面
男人嘛... 就係鍾意新鮮刺激!

女士有左新玩具就會慢慢禁用到盡,唔放手

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-1-16 02:06 PM 發表 查看引用來源

男人嘛... 就係鍾意新鮮刺激!
女人咪一樣:smile_04:

引用:
原帖由 JOKERKILLER 於 2014-1-16 04:23 PM 發表 查看引用來源

女人咪一樣:smile_04:
冇錯…男女都一樣喜歡剌激,只係比例上男人比較大膽去追求……女人此終會諗好多嘢……

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2014-1-16 10:56 PM 發表 查看引用來源

冇錯…男女都一樣喜歡剌激,只係比例上男人比較大膽去追求……女人此終會諗好多嘢……

少奶你又會諗d乜呢~

引用:
原帖由 大少奶奶 於 2014-1-16 10:56 PM 發表 查看引用來源

時代不同喇   現在女方主動很普遍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆