上一頁下一頁
發新話題

新手小妹,我..和我的制服哥哥~黑絲相#965, 新文#925

收藏  |  訂閱
1.0k  206.3k

佢會唔會影返相比你架
引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-20 01:27 PM 發表 查看引用來源

呢張係上次行行下街,收到哥哥WTSAPP 叫我入廁所DIY影相俾佢睇
我係咪好乖呢?:lov ...

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-20 01:27 PM 發表 查看引用來源

呢張係上次行行下街,收到哥哥WTSAPP 叫我入廁所DIY影相俾佢睇
真係好正啊, 我又要幫你啊:'):')

引用:
http://i865.photobucket.com/albums/ab220/yukiathk/Mobile%20Uploads/mmexport1385438496461_mh1387517093050_zps2dc42952.jpg

Hello 妹妹

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-20 10:53 AM 發表 查看引用來源

haha都係架。佢話細細粒既女仔易食吖 ma.
同埋佢幾lum我條腰仔,雖然有tummy ):

條腰很不錯

肯肯定係淫妹妹

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-20 02:05 PM 發表 查看引用來源
其實我想大家按多D推薦
咁我先有動力去POST文同相架:smile_40:
你地知女仔係鍾意人TUM
我睇下幾時有時間再打多次經驗出黎
不過打文都幾辛苦下,你地要支持我呀
支持小妹,打字真係好辛苦,我好明白:smile_o06:

唔會呀,因為俾哥哥引完無得玩好慘架
不過影黎引佢都幾好玩既
引用:
原帖由 《DEE》 於 2013-12-20 02:36 PM 發表 查看引用來源
佢會唔會影返相比你架  

咁好既 我成日比D女仔叫我影返比佢地 :smile_13:  我唔想影 哈哈
引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-20 03:01 PM 發表 查看引用來源
唔會呀,因為俾哥哥引完無得玩好慘架
不過影黎引佢都幾好玩既

各位ching 回我支持我真係好開心
但有d Ching PM 我真係好得意
一句 做我sp ,wexhat XXXXX
雖然小妹貪玩,但未到呢個係男都有興趣既地步囉,大家起碼都講d 野介紹下自己先丫
我連你圓型定方型都未知,你想我點呢?
希望大家尊重下大家,有d ching 我add 左,不過未必成日覆到大家見諒

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-20 03:06 PM 發表 查看引用來源
各位ching 回我支持我真係好開心
但有d Ching PM 我真係好得意
一句 做我sp ,wexhat XXXXX
雖然小妹貪玩,但未到呢個係男都有興趣既地步囉,大家起碼都講d 野介紹下自己先丫
我連你圓型定方型都未知,你想我點呢 ...
感覺PM有時都沒用吧, 因為你...應該會爆PM" 長期

禁左推薦喇:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆