上一頁下一頁
發新話題

一人一個勁變態的慾望

收藏  |  訂閱
90  8.1k

回題目:
幾個男人用d工具將我固定響某d好淫蕩既pose,我係郁都冇得郁,然後輪流上我。完左1 round就換另一個pose。

講番幻想先
我鐘意同工作上會接觸到, 但又唔太熟的靚女打野戰

我工作上間中都要去學校做野
試過幻想同個MISS, 去班房搞野, 出面人來人往, 入面就....
:smile_o13:

引用:
原帖由 wwwinky 於 2013-12-24 11:04 AM 發表 查看引用來源
回題目:
幾個男人用d工具將我固定響某d好淫蕩既pose,我係郁都冇得郁,然後輪流上我。完左1 round就換另一個pose。
正呀,當你性愛機器咁屌

引用:
原帖由 wwwinky 於 2013-12-24 11:04 AM 發表 查看引用來源
回題目:
呢個會唔會飽到嘔
有4,5個男嘅夠哂時回氣
24小時都冇得停呀

我會想同公司同事玩MFF 囉,

有少少怕醜添= =

比班索女綁住SM,被逼賴西飲水
不停硬 不停插,無得休息 無停過咁插,射射射射死

其實個人都覺得唔算變態,
只係好想試~~:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 落花自有流水愛 於 2013-12-25 11:05 PM 發表 查看引用來源
有少少怕醜添= =

係喎, 我都好想試, 不過唔駛索, 中女我都OK。如果奶得唔舒服就要罰奶埋C眼

引用:
原帖由 落花自有流水愛 於 2013-12-25 11:05 PM 發表 查看引用來源
有少少怕醜添= =

我都有類似既慾望。全裸比班索女綁住屌,不停插,不停內射,冇得休息。直到高潮時比佢地屌死,氣絕身亡後仲要比佢地姦屍

Rape bondage and light SM
make her to be my slave~

actually i am looking for someone to play this role play game with me:smile_35:

幻想有個女上司,逼我奶佢鞋底.腳趾..唔奶就炒我..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆