上一頁下一頁
發新話題

荒謬太多,感動太少 (FEB 18 更新p.9)

收藏  |  訂閱
129  28.9k

引用:
原帖由 格雷大人 於 2013-11-26 12:08 AM 發表 查看引用來源

咁有無咖喱味

我聯想到麥嘜有一集,食無咖喱味既咖喱魚旦

引用:
原帖由 格雷大人 於 2013-11-26 12:09 AM 發表 查看引用來源

只要妳願意,絕對唔會lonely

心靈lonely,Orz

引用:
原帖由 格雷大人 於 2013-11-26 12:09 AM 發表 查看引用來源

so many ppl want be the special one

嘩,連我自己都唔知有邊個ppl

引用:
原帖由 大食山楂 於 2013-11-26 12:15 AM 發表 查看引用來源
C姐, 長篇故事一定要支持:smile_o12:
感謝

引用:
原帖由 尼采的情婦 於 2013-11-26 12:17 AM 發表 查看引用來源
近排多返d高質post
不得不留名
btw,我是被post名attract過來的
謝!
我都有睇過你既post,寫得好好
個title係一時感慨而用

兜個圈~

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-11-26 18:32 發表 查看引用來源

再唱會唔會俾版主ban我架

無謂令你令你令你令你 再再度灑淚兒
唔會ban掛
心靈lonely係度傾計

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-11-26 06:21 PM 發表 查看引用來源

你咁問,我咁答ja

吹多陣水先啦

感謝各界朋友關心, 雖則此事係聖誕發生, 但已經係前年既事, 我對MR.K已經放下,
呢個故事只是給自己的回憶,  如果大家有興趣, 我會繼續寫下去. 現在我生活好好亦都好開心 : )

我同MR.K 年紀相差九年, 未至於有代溝但最後都因為思想步伐唔一致而和平分手,
我不認同再見亦是朋友, 但我曾經深愛MR.K, 亦希望佢會搵到真愛

有好幾位人兄PM問我感情生活, 我拍過好幾次拖, 我有戀兄情意結,大部份既男朋友比我年紀大五年以上,
所以我接受唔到姐弟戀, 但我接受同性戀, 價值觀無岩與錯, 我好尊重GAY / LES 嘅friend        

擁有完美處女座性格既我, 事事追求完美, 多愁善感,需要極大安全感,
所以我唔會同引版既人交換wechat, line, skype 等等, 請理解

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-11-26 22:03 發表 查看引用來源
感謝各界朋友關心, 雖則此事係聖誕發生, 但已經係前年既事, 我對MR.K已經放下,
呢個故事只是給自己的回憶,  如果大家有興趣, 我會繼續寫下去. 現在我生活好好亦都好開心 : )

我同MR.K 年紀相差九年, 未至於有代溝 ...
仲有更好既等緊你 唔使心急

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆