上一頁下一頁
發新話題

今日玩PHONE SEX (小小更新p.48 #720)

收藏  |  訂閱
743  38.3k

怕架但係果刻又好想要所以一邊驚一邊玩
引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 09:49 PM 發表 查看引用來源

唔怕有同事入洗手間?

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 09:57 PM 發表 查看引用來源

我同過個男仔玩,玩得2-3次後佢當正係我男朋友,
煩到我好怕,有一段時間唔敢再上去
係囉!有啲會煩你比佢但佢又唔掂嗰種!勁憎!有啲要求send sexy photo 我都好憎!

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 22:02 發表 查看引用來源

落得去同人跳舞都預左會比人抽水,我自己就好鐘意比人卒,
試過比人抽水抽到我濕哂
咁你都幾玩得wo ~  可以比人卒咁正 ~ :smile_o01:

有次有個frd(A).. 無啦啦一野 hi 落另一個fd(B) 塊面度..
跟住個fd(B) : 嘩.. diu... 濕既..

原來係 fd(A) 係 D'floor 申左隻手去卒條女.. 佢隻手個d係淫水..

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 10:06 PM 發表 查看引用來源

其實要遇上一個勁嘅係有難道!
我有天真過以後男人有性幻想應該勁okay 點知有幻想唔識講一樣唔得
有啲冇道德嚟完就收線!
冇決德,我做唔出羅

引用:
原帖由 hime2244 於 2013-10-13 10:02 PM 發表 查看引用來源

妳估佢條j係咩size先

唔知呢

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 10:06 PM 發表 查看引用來源

我有天真過以後男人有性幻想應該勁okay 點知有幻想唔識講一樣唔得
有啲冇道德嚟完就收線!
嚟完就收線呢d最無品,我一定會唱衰佢!

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 22:03 發表 查看引用來源

係勁弱imagination 又可能現實生活中佢可能技巧差!
唔識帶對手入戲!
都係架..
好多人話要玩要玩.. 點知原來成碌木咁.. :smile_o11:  

同真正埋牙個 d 一樣.. 要食要食.. 有得食又唔識食... :smile_o11:

引用:

有啲冇道德嚟完就收線!
識諗唔識做,又係冇意思, 都夾唔到, 真係會悶到想就咁算
我遇過啲,你有你投入,佢有佢自己high, 會冇曬mood
一拍即合既女仔, 真係玩到好回味

咁咪正囉可以摔到濕晒出水,有次我又係咁大家都好high之後就急急腳去左爆房

quote]原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 10:02 PM 發表 查看引用來源

落得去同人跳舞都預左會比人抽水,我自己就好鐘意比人卒,
試過比人抽水抽到我濕哂 [/quote]

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 10:08 PM 發表 查看引用來源

係囉!有啲會煩你比佢但佢又唔掂嗰種!勁憎!有啲要求send sexy photo 我都好憎!
上得去玩,岩玩就有下次,唔岩就一次架啦
呢d道理,無理由唔明囉~ 仲要多多要求,好黑人憎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆