上一頁下一頁
發新話題

捷克篇#143 (Updated)我的鬼妹日記#1 #4 #19 #31 #56 #116 #117#138 #139# 143

收藏  |  訂閱
169  98.3k

引用:
原帖由 alan666 於 2013-6-9 10:23 PM 發表 查看引用來源

其實去到外國,唔好以為香港女係外國人心中高級D,港台女仔送上鬼佬門的程度比大陸女仔更甚,而且唔止年紀大的鬼佬,好多後生鬼仔一樣都係當亞洲女係免費的心態
因為有D西餐妹真係做衰左個名,鬼仔佢地係用"USE"黎形 ...
We should end this topic
都係等睇故仔算吧:smile_39:

引用:
原帖由 alan666 於 9/6/2013 10:23 PM 發表 查看引用來源

其實去到外國,唔好以為香港女係外國人心中高級D,港台女仔送上鬼佬門的程度比大陸女仔更甚,而且唔止年紀大的鬼佬,好多後生鬼仔一樣都係當亞洲女係免費的心態
因為有D西餐妹真係做衰左個名,鬼仔佢地係用"USE"黎形 ...
咁我都試過同鬼仔, 不過唔算係送上門, 都係抱住玩既心態唔使認真:smile_o13:

引用:
原帖由 icelandgirlhk 於 9/6/2013 11:22 PM 發表 查看引用來源

法國、澳洲果D都好鞋:smile_42:
咩好鞋

入下先

引用:
原帖由 節瓜咁大條 於 10/6/2013 12:09 AM 發表 查看引用來源
入下先

你個名同張相
我忍唔住笑左:smile_30:
係咪真先

引用:
原帖由 ~壞女孩~ 於 2013-6-9 11:56 PM 發表 查看引用來源

咁我都試過同鬼仔, 不過唔算係送上門, 都係抱住玩既心態唔使認真:smile_o13:
試完鬼仔有咩感受?
會唔會覺得同鬼仔high d?
或者唔再想同東方人做?

引用:
原帖由 ~壞女孩~ 於 2013-6-10 12:21 AM 發表 查看引用來源你個名同張相我忍唔住笑左:smile_30:係咪真先
要唔要等妳試下未知係未真羅

引用:
原帖由 ~壞女孩~ 於 2013-6-10 12:21 AM 發表 查看引用來源你個名同張相我忍唔住笑左:smile_30:係咪真先
咁妳又係未真係壞女孩:smile_47:

引用:
原帖由 Peterwong_1234 於 10/6/2013 12:37 AM 發表 查看引用來源

試完鬼仔有咩感受?
會唔會覺得同鬼仔high d?
或者唔再想同東方人做?
high唔high係睇個人, 唔係睇種族, 唔好咁stereotype啦:smile_o03:
同埋梗係唔會唔再想同東方人做, 點會有d咁既事:smile_o11:
唔好係度講呢d啦, 唔想騎劫左人地個post啦:smile_43:

引用:
原帖由 節瓜咁大條 於 10/6/2013 12:40 AM 發表 查看引用來源
咁妳又係未真係壞女孩:smile_47:

一時時啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆