上一頁下一頁
發新話題

復活淫亂泰國遊 Pg 2,Pg 3, Pg 7, Pg 8, Pg 9,

收藏  |  訂閱
170  191.6k

引用:
原帖由 loklok69 於 2013-4-15 02:06 PM 發表 查看引用來源

又如何? 你冇玩過?定係連聽都未聽過?
久唔久見到好嘢,大家又合眼緣,一早傾掂數,互相介紹後,有傾有講,當飲大兩杯之後,情到濃時,揾個地方,埋牙執鑊大波就有,一早一人 $8000 去旅行雜交?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

Support

支持,可以睇相嗎?:smile_38: 唔該

引用:
原帖由 cindybebe 於 2013-4-15 02:26 PM 發表 查看引用來源

咁益我

唓! 食飯啫,又冇話乜! 我成日請食飯架啦!

引用:
原帖由 jumboleung 於 2013-4-15 05:14 PM 發表 查看引用來源
久唔久見到好嘢,大家又合眼緣,一早傾掂數,互相介紹後,有傾有講,當飲大兩杯之後,情到濃時,揾個地方,埋牙執鑊大波就有,一早一人 $8000 去旅行雜交?:smile_41: :smile_41: :smile_41:
你冇出過埠玩? 又難怪嘅,要揾啱人又要就啱時間。雜交?? 乜你冇聽過咩? 唔好同我講你冇聽過噃。呢度好多師兄師姐都有經驗噃。

引用:
原帖由 33083391 於 2013-4-15 05:25 PM 發表 查看引用來源
支持,可以睇相嗎?:smile_38: 唔該
你認為我會揚出嚟嗎? Play safe and keep privacy......

講咗咁耐,重未有嘢出架!:smile_27: :smile_27: :smile_27:

wow~~~sounds very nice

引用:
原帖由 loklok69 於 2013-4-15 14:00 發表 查看引用來源

冇錯,等如返工揾錢為咗供樓咋嘛。我財務壓力又冇,層樓供完,自己又鍾意玩,咁咪玩囉。
睇黎 CHING 係中產人士喎:smile_30:

ching我信你,現今社會有乜事係冇可能?去旅行吾駛得洗錢,不如留港消費。不過要夾啱咁多志同道合既人就難過揾8000蚊。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆