上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
165  82.4k

回覆 80# 的帖子

真係想靚太share D相比我地自High下,:smile_04:

有無相大D架:smile_53: :smile_27:

張張我都喜歡, 係公司睇到硬硬地 :smile_04:

引用:
原帖由 人妻靚太 於 2013-2-25 04:07 PM 發表 查看引用來源
唔好意思各位, 上次個瘋狂元旦夜無時間寫 (蛇年都到了), 唔寫啦, 講返近期d 既嘢, 老公分享靚太已經上哂引, 佢鍾意睇靚太比人吊多過自己黎, 而我亦樂意配合, 因為靚太都好鍾意sex, 今次有幸同靚太玩既係老公的 ...
狗仔式內射正喎:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 人妻靚太 於 2013-2-26 12:23 PM 發表 查看引用來源
靚太收到好多pm, 靚太會睇但未必會回, 有d係投票, 有d直接話想吊我,  有d係想攞相打JJ.....靚太諗起你地攞我d相打JJ, 幻想緊你地點樣吊我....真係好high :smile_40:
靚太一於比我幫住您對手响背脊 或條腰度
我打開你對腳,m字咁,我用條大JJ好大力咁屌實你,
對手扶住你條腰,比我响你上面係咁屌,又大手抓你對波,
靚太你對手動不得,我足實你係咁肏,你走唔到,只係比我屌到大叫,,肏死啦  hi死啦  屌爆啦就快  哎到癲撚咗咁樣,
個樣成個臭閪咁

引用:
原帖由 人妻靚太 於 2013-2-26 12:23 發表 查看引用來源
靚太收到好多pm, 靚太會睇但未必會回, 有d係投票, 有d直接話想吊我,  有d係想攞相打JJ.....靚太諗起你地攞我d相打JJ, 幻想緊你地點樣吊我....真係好high :smile_40:
幻想都會爆濕架?

引用:
原帖由 人妻靚太 於 2013-2-25 04:41 PM 發表 查看引用來源漏精 :smile_41:
射得太多

引用:
原帖由 人妻靚太 於 2013-2-26 12:14 PM 發表 查看引用來源
暫時最多人揀哩3張:

http://i1228.photobucket.com/albums/ee451/wife-sharing/19-3-11/26-Jan-13_zps5fb22a0b.jpg
紅色bra, 比我射响對度白色加紅色,剛剛好

I vote the red sexy one.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆