上一頁下一頁
發新話題

辣太:不能遘的秘密‏

收藏  |  訂閱
117  44.5k

副BODY果然勁辣!:smile_40:

Mrs. Hot, 唔知仲有無正相呢?

引用:
原帖由 mrs.hot 於 2013-2-14 07:10 AM 發表 查看引用來源
本小姐, 今年已3字頭, 一路有用hk discuess,但在引人板沒有發表過 , 見到了很多姐妹有同樣的經歷, 我也開了新account來發表
樣貌可以啦(自問唔是美), 但身材都有D野睇下,  少少肥, 而對乳都幾.....heee..... (所以這 ...
樓主做個fd啦我都係澳洲. SYD 你呢?:smile_o12:

無睇錯既話,好似系真空上陣喎,正!

多謝#45人妻大波相!
今晚放在細佬上面一齊瞓!
又可以慳番幾舊水!

引用:
原帖由 imimyiuyiu 於 2013-2-14 12:59 發表 查看引用來源

haha....原來我都是狼!
好正常吖!性事- 每個人都有需要架!

引用:
原帖由 mrs.hot 於 2013-2-14 15:28 發表 查看引用來源
上星期二, 老公例假~
在公司已經好想要, 心想老公今日放假, 今晚可以飽飽. 好不容易等到放工, 食完dinner, 亦好不容易等囡囡睡左~:smile_44:
老公也上左床, 僅僅著一條小 T-back (heeee...我地兩公婆都好like互相 ...
幻想水流是Mr.X的下體!:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 mrs.hot 於 2013-2-14 21:18 發表 查看引用來源
希望大家喜歡辣太件賀年裙!!!
祝新年快樂 & 情人節快樂!!!
你個心口好漲大呀!:smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 mrs.hot 於 2013-2-15 07:35 發表 查看引用來源
辣太剛回到工 就會睇番你哋讚我同話見到我就好”硬”嘅留言嘛,搞到人哋忍唔住, 想入廁所....... 最哀工司無得沖涼和花灑啦!!!:smile_13:
去玩電震旦喇!:smile_04: :smile_04: :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆