上一頁下一頁
發新話題

性慾強的我遇上床技好屎既男人,想死!

收藏  |  訂閱
124  31.7k

所以現實係就算精精壯壯都好, 都未必一定個個持久:smile_30:

引用:
原帖由 u.sparistrend 於 2013-2-9 01:21 PM 發表 查看引用來源
同EX分開無得成日搞野 真係好辛苦! 之前同EX係SEX個方 好鴿,因為佢係好有男人味,最重要比我更淫賤,以前同佢一齊時一日至小兩三次,分開左,咩到無!!!!有D男性朋友料上床,雖則我性慾強 好有需要 但我一直無想 ...
其實最大問題係你 你吹到佢就快射 男人做愛時諗其他野就冇咁快射

引用:
原帖由 u.sparistrend 於 9/2/2013 13:21 發表 查看引用來源
同EX分開無得成日搞野 真係好辛苦! 之前同EX係SEX個方 好鴿,因為佢係好有男人味,最重要比我更淫賤,以前同佢一齊時一日至小兩三次,分開左,咩到無!!!!有D男性朋友料上床,雖則我性慾強 好有需要 但我一直無想 ...
咁慘................咁你快d搵返個bf啦:smile_o06:

這裏大把師兄可以插到你爽死,不如試下:smile_47:

引用:
原帖由 couplelover 於 2013-2-10 03:12 AM 發表 查看引用來源
可能你令到佢好快出呢....

樓主你經驗多唔多呀??
經驗OK LA!但相同技考用係我男友身上唔會咁快玩完LAW!

引用:
原帖由 u.sparistrend 於 2013-2-12 09:08 PM 發表 查看引用來源

經驗OK LA!但相同技考用係我男友身上唔會咁快玩完LAW!
樓主一定是高手,蛇年開左年未呢?

引用:
原帖由 ivanho18 於 2013-2-10 03:19 AM 發表 查看引用來源

之後有冇搵岩你既心水人選搞野呢?
冇理由次次都係床技屎波架
一定有人征服到你既^^
唉!!!我都說了其實我唔係好想同男友以外的人上床,個次都係機緣考合!因為無FEEL真係好慘!個次太掃興,無再試個,我有機餓,但真的不想機不責食!!

引用:
原帖由 63021 於 2013-2-10 03:48 AM 發表 查看引用來源

用套都咁快射:smile_39: :smile_39:
係囉!!!!!想死X 10!

引用:
原帖由 u.sparistrend 於 2013-2-12 09:13 PM 發表 查看引用來源

係囉!!!!!想死X 10!
用套會耐D就真既!

引用:
原帖由 lohongol 於 2013-2-10 12:45 PM 發表 查看引用來源
性呢樣無外表睇亦無得。 我唔知自己正唔正常 但我都忍得好辛苦 唔好話一日一次 一星期都無一次 等佢主動會等幾個月 就算攪又唔比啜佢妹妹 又唔鐘意唅我弟弟 十次有九次只是訓係道 叫佢改姿勢只有話唔識雯唔好講玩乜玩 ...
你係男 有需要好正常!我係女,我D女性朋友都唔會好似我咁,有次聽我FD講 佢男友叫佢含 佢話唔肯 接受唔到,我唔係佢臉前說我爆中意 只好說 “係囉 接受唔到”相比之下,我覺得我唔正常多D!。。你女友好似唔大興趣WO。啜妹妹同含撚我都好中意,你地性方邊唔鴿會好辛苦WO!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆