上一頁下一頁
發新話題

巨乳難求. 可以搵到自己杯茶既有幾多個? ( P1, P18 , P29 ,P33, P47)更新

收藏  |  訂閱
2.1k  112.2k

引用:
原帖由 kinki_84 於 2012-10-16 07:24 PM 發表 查看引用來源好味呀住家飯:smile_o12:
要去你個美女廚房煮架喎:smile_47:

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2012-10-16 07:23 PM 發表 查看引用來源

肥 , 對我黎講,   係一種讚美
不過有人話瘦人溝肥妹, 肥妹會自卑:smile_45:
我都未自卑

肥美既女仔:smile_47:
腰幼無用

一定要大PP大BAL BALL!
周身肉最正
百貨應百客啦
一定有人鐘意肥既,不過少好多啫
咁如果成200磅你接唔接受到呢??

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2012-10-16 07:24 PM 發表 查看引用來源我果間ON9公司 乜都無:smile_24:  我做PART TIME JA
微波爐都冇

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2012-10-16 07:26 PM 發表 查看引用來源

百貨應百客啦
一定有人鐘意肥既,不過少好多啫
咁如果成200磅你接唔接受到呢??
200磅 都要睇埋個OUTLOOK
200磅好似你講果個咁, 我娶佢番屋企熊抱

引用:
原帖由 疲休 於 2012-10-16 07:26 PM 發表 查看引用來源
微波爐都冇

:smile_45:  細到仆街, 乜都無, 飲水機都無囉  幾撚熱!

引用:
原帖由 疲休 於 2012-10-16 07:26 PM 發表 查看引用來源
微波爐都冇

:smile_30:  尖沙咀少D

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2012-10-16 07:24 PM 發表 查看引用來源

今年係街見咁多個女仔
暫時未有人可以取代我女神:smile_24:

希望有個新血出現啦!
金定黑髮架???

呢條女一定好多觀音兵:smile_35:
你女神有幾正呀?
條女係啡啡地色頭髮既
嘩......你諗下.....
推佢係張台度....撕開佢件恤衫...拉開佢個Bra....狂搓佢對大波波:smile_22:
將佢擰轉身,對坐塊鏡狗仔式狂插佢,插到佢對波係咁fing....佢仲自己揸自己對波....
個情境真係......:smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 疲休 於 2012-10-16 07:24 PM 發表 查看引用來源
遲啲做“陳浩南“喎

鴨味濃dislike:smile_42:

引用:
原帖由 疲休 於 2012-10-16 07:25 PM 發表 查看引用來源
望多兩眼先:smile_47::smile_47:

咸濕鬼

引用:
原帖由 非巨乳不娶 於 2012-10-16 07:28 PM 發表 查看引用來源

200磅 都要睇埋個OUTLOOK
200磅好似你講果個咁, 我娶佢番屋企熊抱
唔介意有個大肚腩咩:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆