上一頁下一頁
發新話題

被遺忘既早餐..

收藏  |  訂閱
302  21.3k

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2012-2-10 10:19 AM 發表 查看引用來源

thanks.. 飽哂.. 當bunch食..
你個早餐都太大份吧XD
果然係食得之人

引用:
原帖由 QWE0 於 10/2/2012 12:02 PM 發表 查看引用來源

冇記錯好似係烏克蘭,佢係CU 讀書

鬼妹真係好大食, 做過幾次, 都怕怕
我就鐘意同韓國妹做,
貪佢地玩得放D, 又唔係好大食

引用:
原帖由 可愛小鹿 於 2012-2-10 12:18 PM 發表 查看引用來源

我就鐘意同韓國妹做,
個鬼妹上次真係搞到我9都痛埋, 但好主動唔會成條死魚...正!
試下韓妹...我都想,haha

good morning
good taste

引用:
原帖由 QWE0 於 2012-2-10 12:02 PM 發表 查看引用來源

冇記錯好似係烏克蘭,佢係CU 讀書

你同佢講咩話? :smile_04::smile_04:

係CU識架?

引用:
原帖由 QWE0 於 2012-2-10 12:41 PM 發表 查看引用來源

個鬼妹上次真係搞到我9都痛埋, 但好主動唔會成條死魚...正!
試下韓妹...我都想,haha

正常既鬼妹都係好主動.. 9秒9幫你除哂衫褲.. 跟住係點唔使我講啦.. :smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 可愛小鹿 於 2012-2-10 12:18 PM 發表 查看引用來源

我就鐘意同韓國妹做,
人地食開鬼佬,, 而家食亞洲人梗係要double啦.. :smile_o01:

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2012-2-10 12:45 PM 發表 查看引用來源

你同佢講咩話? :smile_04::smile_04:

係CU識架?
我都識小小英文ge ....haha

我個fd讀CU,出去飲酒識
倾倾下去跳舞再爆房

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2012-2-10 12:48 PM 發表 查看引用來源

正常既鬼妹都係好主動.. 9秒9幫你除哂衫褲.. 跟住係點唔使我講啦.. :smile_o05::smile_o05:
跟住.........

我咪忙到死 lor ...XD

引用:
原帖由 QWE0 於 2012-2-10 12:51 PM 發表 查看引用來源

我都識小小英文ge ....haha

我個fd讀CU,出去飲酒識
倾倾下去跳舞再爆房

好唔好玩呢? :smile_o01::smile_o01:

咁佢都識英文? 定係身體語言? :smile_o10::smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆