上一頁下一頁
發新話題

男女均可入,請先看#1:覺得女友/老婆好正就會好快射?否則就好耐至射到??

收藏  |  訂閱
628  15.1k

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2012-2-4 12:32 AM 發表 查看引用來源

不過B姐淨係問男仔:smile_40::smile_40:
我呢家先望到:smile_30::smile_30:
又點會介意你都答喎.. 冷冷 ~

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2012-2-4 12:32 AM 發表 查看引用來源

不過B姐淨係問男仔:smile_40::smile_40:
我呢家先望到:smile_30::smile_30:
冷冷,改左問題啦,女仔也可講,SEE #1PLEASE~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2012-2-4 00:33 發表 查看引用來源

咁你之後多D黎囉~
hehe~ i will... 因為要追你既post ma
咁夜都未訓既?

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2012-2-4 12:27 AM 發表 查看引用來源

又唔多覺喎, 出野有快有耐:smile_13::smile_13:
D男仔係咁講架,有時,真係唔知佢地點諗

引用:
原帖由 aaron.LS 於 2012-2-4 12:37 AM 發表 查看引用來源

hehe~ i will... 因為要追你既post ma
咁夜都未訓既?
就訓啦

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2012-2-4 00:27 發表 查看引用來源

又唔多覺喎, 出野有快有耐:smile_13::smile_13:
hi... c姐.. 我係aaron... 點樣稱呼呀?

引用:
原帖由 toalo 於 2012-2-3 11:53 PM 發表 查看引用來源

呢類形既男仕,原始既慾望好強烈,係現今競爭咁大既社會...屬於最底等既獵食者...不過好多時,當一群狼狗出動獵食既時候...呢類被稱為清道夫既朋友,係最受其他狼狗所歡迎既
因為無可能場內件件都係高質獵物... ...
你真係好堅啊~~~~~~~

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2012-2-4 12:34 AM 發表 查看引用來源

又點會介意你都答喎.. 冷冷 ~
B姐吹雞, 答左先講:smile_o11:

引用:
原帖由 bcm 於 2012-2-4 00:38 發表 查看引用來源

就訓啦
B豬呀~ 如果我同你做呢, 實會係within 3 mins... hahahaaaaa

引用:
原帖由 煙花易冷 於 2012-2-4 12:39 AM 發表 查看引用來源

B姐吹雞, 答左先講:smile_o11:
LOVE U~~冷冷:smile_o09: :smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆