上一頁下一頁
發新話題

行政拘留 15 天的後果..... 請三思

收藏  |  訂閱
93  3.9k

這是 #47..... 這是什麼問題?
又是重覆的無厘頭說話。
引用:
原帖由 canon123 於 2011-8-15 05:22 PM 發表 查看引用來源

你淨係識用2句話去回應. 有D吾敢回答既就由佢. 我都原本吾出聲. 問你問題你只叫人重複. 重複後又無下文. 叫你爬文你又懶!

前言不對後話.自傷矛盾. 踗清楚先回啦!

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2011-8-15 17:58 發表 查看引用來源

要睇資質,你D問題甘深
我問你Y,飛妖比人斬左隻左手定右手
記憶中.無俾人斬手喎. 睇尼又要講歷史啦!

開始引正.......:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 06:05 PM 發表 查看引用來源
果度有很多正義之仕了!
這裡欠缺一個能提醒各人之仕!

不要相信:「上房安全的保證」。

原來係明光社會員所以條頸查左神油 :smile_29:

警告︰此區只適合十八歲或以上人士進入或觀看 (或合乎你當地的成年合法年齡)。此區內容可能令人反感;不可將此區的內容派發、傳閱、出售、出租、交給或借予年齡未滿18歲的人士或將本網站內容向該人士出示、播放或放映。

順你意思,完帖再來!
引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2011-8-15 06:01 PM 發表 查看引用來源

我知係團長都係人
我知你無話所有團長
甘改一改打壓口號[上房不能確保安全]咪得lor,蒸左幾日無米雞

各會員請留意,本版是內地夜遊版,請各位集中討論夜遊事項,多謝合作。

在此我必需強調一點,筆戰或罵戰在本壇任何版塊都是禁止的,若有會員不聽勸告,仍繼續辱罵他人,被扣分及禁言後別說自己不知情!!!

順帶一提,討論會員不在本版討論範疇,若要與某會員是好、問好、交流、談情等,請用短消息功能,若再離題討論會員者,有機會被版主扣分或禁言處理!

引用:
原帖由 someonehk12345 於 2011-8-15 17:56 發表 查看引用來源
咁條友真係團長,
我又無話「所有團長」。
只係提醒:「沒有人能確保上房安全」。

改口認錯咪好羅! 承認從前只係話一個田長! 無話「所有團長」!吾使禁多人圍攻你!

引用:
原帖由 xru 於 2011-8-15 18:11 發表 查看引用來源
各會員請留意,本版是內地夜遊版,請各位集中討論夜遊事項,多謝合作。

在此我必需強調一點,筆戰或罵戰在本壇任何版塊都是禁止的,若有會員不聽勸告,仍繼續辱罵他人,被扣分及禁言後別說自己不知情!!!

...
多謝版主提示.

引用:
原帖由 xru 於 2011-8-15 18:11 發表 查看引用來源

...
絕對支持:smile_38:

沒有改口!
那人真的是「團長」。
其他團長就見仁見智,只係想大家小心!
引用:
原帖由 canon123 於 2011-8-15 06:13 PM 發表 查看引用來源

改口認錯咪好羅! 承認從前只係話一個田長! 無話「所有團長」!吾使禁多人圍攻你!

版主開聲了.我無分身亦吾想被禁言!

懶得再爭蒸雞問題.拜拜!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆