上一頁下一頁
發新話題

誘惑男友之吊帶黑絲 part 2 #26 浴缸之diy篇#303

收藏  |  訂閱
507  57.3k

引用:
原帖由 bulls007 於 2011-6-9 10:11 PM 發表 查看引用來源

買張墊番屋企...or 玩wii ..... it works
今個禮拜六/日買~~
WII有呀~不過冇WII FIT PLUS :smile_38:

引用:
原帖由 yummy34C 於 2011-6-9 10:11 PM 發表 查看引用來源
其實我真係想知,我篇野打得好唔好架?!:smile_41:
attractive!!!! 最喜歡真人report....特別係from 女生

引用:
原帖由 bulls007 於 2011-6-9 10:13 PM 發表 查看引用來源

attractive!!!! 最喜歡真人report....特別係from 女生
車,咁呢度大部份POST都係啦:smile_45:
不過話哂我新手,所以特別想知道大家既感覺

引用:
原帖由 yummy34C 於 2011-6-9 10:11 PM 發表 查看引用來源
其實我真係想知,我篇野打得好唔好架?!:smile_41:
UM。。。我個人幾鐘意女仔出D POST 。。。。因為好多時女仔講得比男仔入肉D。。。。我睇得都投入D。。我睇你篇野真係睇到要打飛機 KA~:smile_o05:~~

引用:
原帖由 yummy34C 於 2011-6-9 10:14 PM 發表 查看引用來源

車,咁呢度大部份POST都係啦:smile_45:
不過話哂我新手,所以特別想知道大家既感覺
好似睇緊你同bf sweet 緊
最正係你對黑c引發佢既獸性....

引用:
原帖由 雁野大俠 於 2011-6-9 10:16 PM 發表 查看引用來源
UM。。。我個人幾鐘意女仔出D POST 。。。。因為好多時女仔講得比男仔入肉D。。。。我睇得都投入D。。我睇你篇野真係睇到要打飛機 KA~:smile_o05:~~
咁誇張?:smile_14:

引用:
原帖由 bulls007 於 2011-6-9 10:17 PM 發表 查看引用來源

好似睇緊你同bf sweet 緊
最正係你對黑c引發佢既獸性....
哈,咁間唔中搞下新意思,都係應該既~

引用:
原帖由 yummy34C 於 2011-6-9 10:12 PM 發表 查看引用來源

今個禮拜六/日買~~
WII有呀~不過冇WII FIT PLUS :smile_38:
咁買墊得啦...始終打機無咁專心
但wii fit會計到消耗幾多卡路里....好似岩女仔d..無咁悶

引用:
原帖由 bulls007 於 2011-6-9 10:22 PM 發表 查看引用來源

咁買墊得啦...始終打機無咁專心
但wii fit會計到消耗幾多卡路里....好似岩女仔d..無咁悶
計唔計冇乜所調,不嬲都唔多點理呢D野~~~
做YOGA又唔係志在減肥~:smile_45:

引用:
原帖由 yummy34C 於 2011-6-9 10:21 PM 發表 查看引用來源

哈,咁間唔中搞下新意思,都係應該既~
有情趣兩個人先會開心同新鮮感.... :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆