上一頁下一頁
發新話題

鐘意左sp / sl --係咪好蠢?

收藏  |  訂閱
486  14.2k

引用:
原帖由 friend_forever 於 2011-4-13 02:16 PM 發表 查看引用來源
你們~~~~~好殘忍呀!而家個心已經好亂,點解還要俾人罰

咁你諗清楚未呀?基本上一開始大家都知一齊係因sexy 嫁la.唔係ga咩?

我係鐘意他,但我無諗過同他一齊!對他好係發自內心,但我覺得~~~~係咪唔應該呢?
引用:
原帖由 一起出走 於 2011-4-13 02:33 PM 發表 查看引用來源

咁你諗清楚未呀?基本上一開始大家都知一齊係因sexy 嫁la.唔係ga咩?

引用:
原帖由 friend_forever 於 2011-4-13 03:23 PM 發表 查看引用來源
我係鐘意他,但我無諗過同他一齊!對他好係發自內心,但我覺得~~~~係咪唔應該呢?
咁你鐘意佢自然會對佢好嫁la~你唔怕等十幾年都係咁ga情況都冇咩ga
but 自己醒目d唔好玩出人命囉~
love 冇話"應該"同 "唔應該"

引用:
原帖由 一起出走 於 2011-4-13 03:32 PM 發表 查看引用來源

咁你鐘意佢自然會對佢好嫁la~你唔怕等十幾年都係咁ga情況都冇咩ga
but 自己醒目d唔好玩出人命囉~
love 冇話"應該"同 "唔應該"
當然有原因不可在一起,而且可能只有我自己對他有feel,人地唔係甘諗呢!!

引用:
原帖由 friend_forever 於 2011-4-13 03:39 PM 發表 查看引用來源

當然有原因不可在一起,而且可能只有我自己對他有feel,人地唔係甘諗呢!!
咁兩個人一齊要好多野配合先得ga,if 人地唔like你又咁拖住你ga話,9成係搵你出火only la~

岩岩先同sl 散左,
又再搵下一個...:smile_o13:
男人..easy come easy go..

引用:
原帖由 唉好煩 於 2011-4-13 03:48 PM 發表 查看引用來源
岩岩先同sl 散左,
又再搵下一個...:smile_o13:
男人..easy come easy go..
你識咁諗咪幾好~
but你本身都有bf嫁la~冇左sl 姐冇野ga

引用:
原帖由 一起出走 於 2011-4-13 03:50 PM 發表 查看引用來源

你識咁諗咪幾好~
but你本身都有bf嫁la~冇左sl 姐冇野ga
I haven't BF:smile_o03:

引用:
原帖由 唉好煩 於 2011-4-13 03:56 PM 發表 查看引用來源

I haven't BF:smile_o03:
唔係應該有bf 先搵SL GA咩?

引用:
原帖由 一起出走 於 2011-4-13 03:59 PM 發表 查看引用來源

唔係應該有bf 先搵SL GA咩?
有時唔係你想有就有, 難得遇到個岩FEEL, 但佢有GF.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆